x

Marató València fixa el seu límit en 25.000 dorsals per a l’1 de desembre de 2019

17 desembre, 2018

L’organització de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP anuncia que el nombre de dorsals disponibles per a la seua cita de 2019, l’1 de desembre, serà de 25.000 participants, tres mil dorsals més que en la passada edició, quan va tancar inscripcions dos mesos abans i va establir un nou rècord d’arribats a meta al nostre país amb 19.241 corredors.

Després d’analitzar els censos i el seu comportament durant l’esdeveniment, i sempre d’acord amb el seu objectiu de vetlar per la màxima qualitat del servei i seguretat dels participants, es decidix augmentar el nombre màxim de corredors per a 2019, on el límit màxim en la millor carrera d’Espanya serà de 25.000 participants.

Salida Maraton Valencia 2018

La Marató Valencia augmentarà la xifra de dorsals disponibles, encara que, al mateix temps, l’organització a càrrec de la Sociedad Deportiva Correcaminos i l’Ajuntament de València ha decidit que la 10K Valencia Trinidad Alfonso que se celebra de manera paral·lela òbriga inscripcions reduint el seu límit a 7.000 corredors l’any 2019. Així, l’any 2019 l’ampliació de places de la Marató es compensarà amb una reducció de corredors de la 10K, per a facilitar la seguretat i el bon servei en els dos moments de major afluència: assistència a la fira Expo Esport i el moment d’arribar a l’eixida.

3.000 maratonians ja han reservat plaça

La Marató té obert des de fa setmanes el procés d’inscripció, juntament amb la seua promoció especial per a premiar la fidelitat dels corredors que repeteixen l’any 2019, i ja supera les 3.000 inscripcions en dos setmanes. 

[vcr_button url=”https://secure.valenciaciudaddelrunning.com/tienda/promo/form-user-promo.php?langPR=es&codPromo=604S9UYL” target=”blank” background=”#080400″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: hand-pointer-o” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Promoció fidelitat en 2019[/vcr_button]

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/maraton/inscripcion-maraton/” target=”blank” background=”#080400″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: chevron-circle-right” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Inscriu-te a la Marató Valencia[/vcr_button]

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar