x

Marató València fixa el seu límit en 25.000 dorsals per a l’1 de desembre de 2019

17 desembre, 2018

L’organització de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP anuncia que el nombre de dorsals disponibles per a la seua cita de 2019, l’1 de desembre, serà de 25.000 participants, tres mil dorsals més que en la passada edició, quan va tancar inscripcions dos mesos abans i va establir un nou rècord d’arribats a meta al nostre país amb 19.241 corredors.

Després d’analitzar els censos i el seu comportament durant l’esdeveniment, i sempre d’acord amb el seu objectiu de vetlar per la màxima qualitat del servei i seguretat dels participants, es decidix augmentar el nombre màxim de corredors per a 2019, on el límit màxim en la millor carrera d’Espanya serà de 25.000 participants.

Salida Maraton Valencia 2018

La Marató Valencia augmentarà la xifra de dorsals disponibles, encara que, al mateix temps, l’organització a càrrec de la Sociedad Deportiva Correcaminos i l’Ajuntament de València ha decidit que la 10K Valencia Trinidad Alfonso que se celebra de manera paral·lela òbriga inscripcions reduint el seu límit a 7.000 corredors l’any 2019. Així, l’any 2019 l’ampliació de places de la Marató es compensarà amb una reducció de corredors de la 10K, per a facilitar la seguretat i el bon servei en els dos moments de major afluència: assistència a la fira Expo Esport i el moment d’arribar a l’eixida.

3.000 maratonians ja han reservat plaça

La Marató té obert des de fa setmanes el procés d’inscripció, juntament amb la seua promoció especial per a premiar la fidelitat dels corredors que repeteixen l’any 2019, i ja supera les 3.000 inscripcions en dos setmanes. 

[vcr_button url=”https://secure.valenciaciudaddelrunning.com/tienda/promo/form-user-promo.php?langPR=es&codPromo=604S9UYL” target=”blank” background=”#080400″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: hand-pointer-o” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Promoció fidelitat en 2019[/vcr_button]

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/maraton/inscripcion-maraton/” target=”blank” background=”#080400″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: chevron-circle-right” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Inscriu-te a la Marató Valencia[/vcr_button]

Notícies relacionades

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, Ana Barceló, ha rebut els representants del Comité de Direcció de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP en una reunió de treball de cara a avançar en el protocol de seguretat de l’esdeveniment. A la reunió va assistir Pilar Bernabé, presidenta de la Fundació Esportiva Municipal i regidora d’Esports de l’Ajuntament de València; Juan Botella, gerent de la Sociedad Deportiva Correcaminos, i Juan Miguel Gómez, director de la Fundació Trinidad Alfonso, acompanyats del doctor Luis Cort, responsable mèdic de la Marató i la Mitja Marató. A més, van participar també en esta reunió de treball Josep Miquel Moya, director general de l’Esport de la Generalitat Valenciana, i Isaura Navarro, secretària autonòmica de Salut Pública. A més de la reducció considerable del cens de participants al 60 % respecte als prèviament inscrits i l’eixida en més onades de menys corredors i amb més diferència de temps, s’adoptaran mesures que tindran en compte la situació epidemiològica del moment i s’adaptaran sempre en funció de la normativa autonòmica vigent en sanitat. També es van estudiar la resta de mesures que s’adoptaran per a fer un esdeveniment segur i es començarà ja a treballar amb Sanitat en una regulació específica per als esdeveniments participatius com les carreres de marató i mitja marató. Es confia que la evolució positiva i l’elevat ritme de vacunació no obligue l’organització a exigir més requisits mèdics als participants. En qualsevol cas, s’anunciarà als corredors les mesures sanitàries o requisits amb temps suficient de les carreres de la Mitja Marató o Marató, fixades en el calendari per al 24 d’octubre i el 5 de desembre. Pilar Bernabé va valorar esta trobada de treball com “una reunió molt productiva” i va voler “agrair a la consellera de Sanitat l’esforç i el compromís amb esdeveniments tan importants com la Mitjà Marató i la Marató València. Treballarem amb la Conselleria de Sanitat en un protocol que garantisca la celebració dels dos esdeveniments amb plena seguretat per als corredors i també per a la ciutat i la ciutadania. I estic convençuda que podrem arribar a una magnífica celebració de les dos proves”.

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar