x

La Marató Valencia reactiva l’acció ‘Acaba el que vas començar’ amb mig miler de participants

14 desembre, 2018

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP torna a posar en marxa per tercer any consecutiu la campanya ‘Acaba el que vas començar’. D’esta manera, la marató més ràpida d’espanya i  Top 10 del món oferix a tots aquells participants que van abandonar a partir del quilòmetre 25 (15,5 milles) el passat 2 de desembre una nova oportunitat per a acabar el seu objectiu amb una bonificació del 50 % en la inscripció per a la 39a edició de l’1 de desembre de 2019.

Termina lo que empezaste

Amb esta acció, la prova organitzada per l’SD Correcaminos i l’Ajuntament de València impulsa mig miler de corredors que per diferents motius de lesió o contratemps no van poder creuar la meta l’última edició, incentivant la seua participació per a fer-ho l’any 2019 amb un 50 % de descompte, de manera que es podran inscriure per 25 € en la web oficial de la prova fins al 30 de juny.

D’esta manera, tots estos corredors es podran beneficiar del descompte en la seua inscripció si la completen abans de l’estiu, per a tindre temps per davant i poder preparar amb garanties el repte i disfrutar de creuar la meta de la millor marató d’Espanya.

Notícies relacionades