x

Una marató que va més enllà d’una simple inscripció

25 gener, 2016

En inscriure’t a la Marató, València Ciutat del Running t’ofereix tot tipus de comoditats perquè la teua experiència siga única. Cada vegada són més els participants que vénen des de tota la geografia mundial a córrer a València i gaudir de la carrera, però també de la ciutat.

Mitjançant el web www.welcometovalencia.com els corredors tenen a la seua disposició tot tipus de serveis per a confeccionar el seu paquet turístic des de destinacions concretes o concertar qualsevol tipus de serveis de restauració, oci o excursions per a gaudir de València.

En la vessant esportiva, València, Madrid i Barcelona, comptaran amb grups d’entrenament presencials, amb atletes reconeguts, que ajudaran als maratonians a preparar la seua cita del 20 de novembre de 2016. Tot per a arribar a una línia d’eixida que suposa un repte a superar, però que amb esforç es pot aconseguir.

De fet, com ja es fera l’any passat, la Marató València Trinidad Alfonso adoptarà el format d’eixida per onades per a facilitar la carrera dels corredors i evitar congestions innecessàries. Esta mesura es pren perquè la carrera siga més còmoda per a tots els participants en els primers moments, quan més corredors es concentren en un espai més xicotet. Per açò es demanarà a tots els participants en el seu procés d’inscripció que, a l’hora de formular els seus registres en la carrera, indiquen les seues marques previstes per a situar-los en els diferents calaixos d’eixides en els quals es distribuiran.

A més, València no solament pensarà en Running durant la setmana de la carrera i la ciutat es bolcarà amb la prova en tot moment. Perquè tant els corredors de casa com els de fora se senten especials, tot estarà pensat per a ells. L’hostaleria, el transport públic, els comerços del centre històric i els hotels, estaran preparats per a atendre al corredor de marató i als seus acompanyants.

I en cas de dubtes, el Telèfon d’Atenció al Corredor està disponible durant tot l’any amb servei especial els dies previs a l’esdeveniment, per a atendre i resoldre tots els dubtes i pregunes que puguen sorgir.

Activitats paral·leles en la prèvia de la marató

Dins de tota l’hospitalitat que oferirà la ciutat, el corredor i els seus acompanyants també seran protagonistes des dels dies d’abans. Amb la Paella Party, els corredors podran gaudir de la tradició gastronòmica valenciana el dia d’abans a la prova, en Expo Deporte València, la Fira del Corredor de la Marató València Trinidad Alfonso.

A més, altres esdeveniments paral·lels com les Activitats Infantils, el Mini Marató València Mapfre, Paddle Surf o el Rock&Run, permetran al visitant gaudir amb major intensitat de la Expo Esport.

Tots estos esdeveniments giraran al voltant de l’acte més especial del cap de setmana: Impuls-a València. Esportistes i cares conegudes de la societat s’uniran en un acte benèfic on es presentarà un documental i després del mateix hi haurà una taula redona on els protagonistes explicaran les seues experiències per al gaudiment dels presents.

I recorda que des del 2 de febrer, pots reservar el teu dorsal per a córrer la Marató València Trinidad Alfonso 2016 en www.maratonvalencia.com.

Boton más info inscripciones maraton y 10k valencià

Notícies relacionades