x

Una marató que va més enllà d’una simple inscripció

25 gener, 2016

En inscriure’t a la Marató, València Ciutat del Running t’ofereix tot tipus de comoditats perquè la teua experiència siga única. Cada vegada són més els participants que vénen des de tota la geografia mundial a córrer a València i gaudir de la carrera, però també de la ciutat.

Mitjançant el web www.welcometovalencia.com els corredors tenen a la seua disposició tot tipus de serveis per a confeccionar el seu paquet turístic des de destinacions concretes o concertar qualsevol tipus de serveis de restauració, oci o excursions per a gaudir de València.

En la vessant esportiva, València, Madrid i Barcelona, comptaran amb grups d’entrenament presencials, amb atletes reconeguts, que ajudaran als maratonians a preparar la seua cita del 20 de novembre de 2016. Tot per a arribar a una línia d’eixida que suposa un repte a superar, però que amb esforç es pot aconseguir.

De fet, com ja es fera l’any passat, la Marató València Trinidad Alfonso adoptarà el format d’eixida per onades per a facilitar la carrera dels corredors i evitar congestions innecessàries. Esta mesura es pren perquè la carrera siga més còmoda per a tots els participants en els primers moments, quan més corredors es concentren en un espai més xicotet. Per açò es demanarà a tots els participants en el seu procés d’inscripció que, a l’hora de formular els seus registres en la carrera, indiquen les seues marques previstes per a situar-los en els diferents calaixos d’eixides en els quals es distribuiran.

A més, València no solament pensarà en Running durant la setmana de la carrera i la ciutat es bolcarà amb la prova en tot moment. Perquè tant els corredors de casa com els de fora se senten especials, tot estarà pensat per a ells. L’hostaleria, el transport públic, els comerços del centre històric i els hotels, estaran preparats per a atendre al corredor de marató i als seus acompanyants.

I en cas de dubtes, el Telèfon d’Atenció al Corredor està disponible durant tot l’any amb servei especial els dies previs a l’esdeveniment, per a atendre i resoldre tots els dubtes i pregunes que puguen sorgir.

Activitats paral·leles en la prèvia de la marató

Dins de tota l’hospitalitat que oferirà la ciutat, el corredor i els seus acompanyants també seran protagonistes des dels dies d’abans. Amb la Paella Party, els corredors podran gaudir de la tradició gastronòmica valenciana el dia d’abans a la prova, en Expo Deporte València, la Fira del Corredor de la Marató València Trinidad Alfonso.

A més, altres esdeveniments paral·lels com les Activitats Infantils, el Mini Marató València Mapfre, Paddle Surf o el Rock&Run, permetran al visitant gaudir amb major intensitat de la Expo Esport.

Tots estos esdeveniments giraran al voltant de l’acte més especial del cap de setmana: Impuls-a València. Esportistes i cares conegudes de la societat s’uniran en un acte benèfic on es presentarà un documental i després del mateix hi haurà una taula redona on els protagonistes explicaran les seues experiències per al gaudiment dels presents.

I recorda que des del 2 de febrer, pots reservar el teu dorsal per a córrer la Marató València Trinidad Alfonso 2016 en www.maratonvalencia.com.

Boton más info inscripciones maraton y 10k valencià

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar