x

La Marató Fotogràfica València anuncia els guanyadors i porta a la Rambleta l’exposició de la seua última edició

18 gener, 2016

La Marató Fotogràfica València va servir per a donar regna solta a la creativitat gràfica a través del gran esdeveniment que suposa la Marató València Trinidad Alfonso per a la ciutat. Si el passat 3 de desembre coneixíem als finalistes, ara arriba el moment de saber qui són els guanyadors i gaudir de l’exposició de les 30 obres seleccionades.

En este cas, el guanyador del primer premi ha sigut Aníbal Cáceres, el segon ha anat a parar a Víctor Pastor y en tercer lloc ha quedat Eduardo Finch. El quart premi és per a Santiago Gómez.

Dijous que ve 11 de febrer a les 20 hores, les grans imatges de la Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, serviran per a seguir recordant els moments de glòria que va deixar el dia 15 de novembre. Com a novetat, l’espai cultural La Rambleta acollirà esta cinquena edició de la Marató Fotogràfica València, on s’exposaran les 30 fotografies finalistes.

En este acte d’inauguració es farà lliurament dels obsequis a tots els premiats en els concursos, Al costat d’aquestes, els guanyadors de les 4 últimes edicions també exposaran les seues obres per al gaudi de tots.

Primer classificat: Aníbal Cáceres

Anibal-Cáceres

Segon classificat: Víctor Pastor

Victor-Pastor

Tercer classificat: Eduardo Finch

Eduardo Zinch

Quart classificat: Santiago Gómez

Santiago-Gomez

Per a més informació, visita www.maratonfotograficovalencia.com

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar