x

La Marató Fotogràfica València anuncia els guanyadors i porta a la Rambleta l’exposició de la seua última edició

18 gener, 2016

La Marató Fotogràfica València va servir per a donar regna solta a la creativitat gràfica a través del gran esdeveniment que suposa la Marató València Trinidad Alfonso per a la ciutat. Si el passat 3 de desembre coneixíem als finalistes, ara arriba el moment de saber qui són els guanyadors i gaudir de l’exposició de les 30 obres seleccionades.

En este cas, el guanyador del primer premi ha sigut Aníbal Cáceres, el segon ha anat a parar a Víctor Pastor y en tercer lloc ha quedat Eduardo Finch. El quart premi és per a Santiago Gómez.

Dijous que ve 11 de febrer a les 20 hores, les grans imatges de la Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, serviran per a seguir recordant els moments de glòria que va deixar el dia 15 de novembre. Com a novetat, l’espai cultural La Rambleta acollirà esta cinquena edició de la Marató Fotogràfica València, on s’exposaran les 30 fotografies finalistes.

En este acte d’inauguració es farà lliurament dels obsequis a tots els premiats en els concursos, Al costat d’aquestes, els guanyadors de les 4 últimes edicions també exposaran les seues obres per al gaudi de tots.

Primer classificat: Aníbal Cáceres

Anibal-Cáceres

Segon classificat: Víctor Pastor

Victor-Pastor

Tercer classificat: Eduardo Finch

Eduardo Zinch

Quart classificat: Santiago Gómez

Santiago-Gomez

Per a més informació, visita www.maratonfotograficovalencia.com

Notícies relacionades