x

La Marató i Mitja Marató València Trinidad Alfonso, premiats per la RFEA com les millors organitzacions d’Espanya en 2015

13 gener, 2016

València seguix rebent els reconeixements al treball fet durant l’any 2015. La Real Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA) ha decidit atorgar a les organitzacions de la Marató i de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso el premi a millors organitzacions de l’any en les seues respectives distàncies. Este premi, que s’atorga en funció dels barems de puntuació de la RFEA, ha recaigut en les dues proves, ja que tant els seus resultats esportius com els criteris organitzatius van ser tot un èxit. A més, la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, amb estes puntuacions, s’ha proclamat com la millor carrera de la història d’Espanya.

La 21na Gala de l’Atletisme Español congregarà als millors atletes i carreres d’Espanya. València, amb les seues grans proves del calendari runner de la ciutat, serà una de les grans protagonistes de l’esdeveniment, que se celebrarà en la seu del Comitè Olímpic Español. Paco Borao, president de la SD Correcaminos -club que al costat de l’Ajuntament de València organitza les proves amb la col·laboració de la Fundació Trinidad Alfonso-, serà el representant encarregat d’arreplegar, dissabte que ve 16 de gener, el premi en nom de l’organització.

Per a tota la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València és un orgull rebre este doble guardó per part de la Federació Espanyola d’Atletisme. Açò és un premi a l’esforç, aconseguit de la mà de la Fundació Trinidad Alfonso i de totes les persones i entitats que treballen cada dia per estes carreres. Cal seguir millorant any rere any en totes les facetes per a portar el nom de València, la Marató i la Mitja Marató per tot el món”, afirma Borao.

D’altra banda, també agraix a la Real Federació Espanyola d’Atletisme este reconeixement: “Són molts anys treballant per una Marató com el de València i cada afalac, trofeu o condecoració que ens arriba són especials, però que una entitat com la Real Federació Espanyola d’Atletisme concedisca a la Mitja Marató i a la Marató València Trinidad Alfonso este premi com a millor organització de l’any en les seues respectives distàncies són paraules majors”.

IMG-20160116-WA0004

Notícies relacionades