x

València Ciudad del Running comença la seua promoció per al 2016 en la Fira del Corredor de la Mitja Marató de Santa Pola

19 gener, 2016

Comença el recorregut de València Ciutat del Running pel món de les proves més destacades tant nacionals com a internacionals del panorama runner i ho fa, per a donar inici a l’any, en una cita ineludible per a tots els amants d’aquesta pràctica esportiva: la Mitja Marató de Santa Pola.

Com cada any, la Mitja Marató de Santa Pola serà una de les primeres proves de gran reconeixement a nivell nacional i internacional. La localitat costanera és la referència dins de les carreres que se celebren en la província d’Alacant pel seu recorregut atractiu i la cura al corredor popular. A més, la carrera transcorre molt prop del mar i dins d’un municipi reconegut pel seu atractiu turístic que es bolca amb la prova durant tot el cap de setmana.

València Ciutat del Running estarà present en esta Fira del Corredor, que serà visitada per prop de 10.000 corredors i els seus acompanyants. En ella es posarà en valor les grans proves de l’any en la ciutat de València, la Marató i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, organitzades per la SD Correcaminos i nomenades com a millor carrera de l’any a Espanya en la seua modalitat i millor carrera de la història d’Espanya per la RFEA.

Tots els que es passen pel nostre stand podran conèixer les bondats de València com a ciutat per a la pràctica del running com són la regularitat de l’altimetria, el bon clima durant tot l’any i el Circuit 5K Jardí del Túria, preparat perquè milers de corredors dsifruten de la Ciutat del Running. La Fra del Corredor estarà oberta des del divendres a les 17 hores fins a les 20:30 hores del mateix dia i durant tota la jornada del dissabte, des de les 10 hores fins a les 20:30 hores.

Notícies relacionades