x

Valencia Ciudad del Running estrena 2016 en gran amb la 10K València

10 gener, 2016

Valencia Ciudad del Running va gaudir en gran de la primera prova de l’any. L’octava edició del 10K Divina Pastora Valencia, que, a més, era Campionat Autonòmic en ruta, va congregar milers de corredors per a gaudir d’uns ràpids 10.000 metres, els primers oficials de l’any 2016. Un total de 11.732 corredors van creuar la línia de meta, amb un 30% de dones.

El més ràpid de tots va ser Hassane Ahouchar, que va véncer en la general i en la classificació de l’autonòmic amb un temps de 30:14. Van completar el pòdium masculí Jaouad Oumellal i Amine Chaqui. En dones, la ucraïnesa Victoria Pogorielska va véncer amb un temps de 34:06. Isabel Checa va ser segona, i vencedora autonòmica, mentre que Patricia Cabedo va ser la tercera a entrar en meta i completar el pòdium.

Classificació 10K València 2016.

La prova va omplir l’Albereda de corredors, amb fins a quatre eixides separades per tres minuts i sempre de forma paral·lela per a aprofitar tots els carrils i vies d’esta gran avinguda en busca dels millors temps des del principi de la carrera.

[vcr_custom_gallery source=”media: 13171,13170,13172,13165″ limit=”35″ link=”lightbox” width=”170″ height=”120″ title=”never”]