x

El concurs “Crònica del teu Marató”, de l’Associació Espanyola de Premsa Esportiva a València, ja té els seus guanyadors

14 gener, 2016

L’Associació Espanyola de la Premsa Esportiva a València (AEPD València) ha fet públics els noms dels guardonats en la Primera Edició del Concurs “Crònica del teu Marató”, convocat amb motiu de la celebració de la passada edició de la Marató València Trinidad Alfonso, organitzat per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València el passat 15 novembre 2015.

La crònica de Vicente Gorgues titulada “El meu primer Marató” ha estat escollida guanyadora del Concurs. Així mateix, la crònica de Miguel González “Del 2011 al 2015. La meua història … la meua Marató” ha estat reconeguda amb el segon premi d’esta convocatòria.

El jurat, reunit a finals de desembre, ha estat format pel reconegut periodista esportiu valencià Paco Lloret; Julián Lafuente, director de comunicació de la Fundació Trinidad Alfonso; el president de l’AEPD València, Paco Nadal, així com Juan Antonio Pardo i Álvaro Montañés, en representació d’esta Associació.

Com recollien les bases del Concurs, els dos textos guardonats amb el primer i segon premi es faran públics tant al web de l’Associació Espanyola de la Premsa Esportiva a València, com a la web de la Marató Trinidad Alfonso.

El guanyador, rebrà un xec regal de InterSport per valor de 30 euros en material esportiu en el seu centre de Parc Ademús. A més, el segon classificat serà reconegut amb un massatge esportiu de recuperació a You Clinics.

VICENTE GORGUES ZAMORA PRIMER PREMI

MIGUEL GONZÁLEZ SIGUERO SEGUNDO PREMI

 

Notícies relacionades