x

La Wings For Life 2016 es presenta en el millor escenari: Valencia Ciudad del Running

29 març, 2016

Valencia Ciudad del Running acull enguany una prova nova, una carrera diferent. Serà el 8 de maig quan la Wings For Life arribe a la nostra ciutat per a córrer simultàniament en 32 ciutats del tot el món.

Una prova diferent. No corres per tu, corres pels que no poden córrer. No corres contra rivals, corres contra companys. Cap avant, sempre tot el que pugues per a evitar que t’agafe el Catcher Car. És el cotxe que et dóna avantatge per a després, a poc a poc, i conduït per un pilot, va augmentant la velocitat i t’agafa.

WFL_VLC

En la presentació en l’Estadi del Túria va estar el corredor Chema Martínez, l’excampió del món de 110 metres tanques Colin Ray Jackson; l’exatleta i entrenador José Antonio Redolat, i Maite Girau, regidora de l’ajuntament.

Es disputa en més 30 països i té una participació superior a 100.000 runners. En Valencia Ciudad del Running ens espera un traçat de 100 quilòmetres com a màxim i molta diversió en la cita espanyola, que arriba a la nostra ciutat després de passar per Barcelona i Aranjuez. La cita serà el 8 de maig amb una eixida unificada en tot el món, que a València serà a les 13 hores.

Notícies relacionades