x

València Ciutat del Running creua l’Atlàntic i estarà present en la Fira del Corredor de la Marató de Boston

1 abril, 2016

València Ciutat del Running ompli la maleta d’il·lusions al mes d’abril i amb l’inici de la primavera viatjarà a 9 de les millors proves de llarga distància per a mostrar les bondats de la ciutat i de les seues tres grans proves runners de l’any, Marató, Mitja Marató i 10k València Trinidad Alfonso, organitzades per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de la ciutat.

Però d’entre les moltes fires del corredor que visitarà València Ciutat del Running a l’abril, destaca la gran cita de la Marató de Boston, un dels més tradicionals i importants en la distància. Esta serà la primera vegada que la Marató i Mitja Marató València Trinidad Alfonso creuaran l’Atlàntic i s’endinsaran en el territori nord-americà, amb una afició molt gran pel running i una cultura esportiva més que destacada en el món de l’atletisme.

Pel que fa a la resta de cites del mes d’abril, Itàlia serà el país amb més parades dels stands de València Ciutat del Running amb les fires de la Marató de Milà, la Marató de Roma i la Marató de Sant Antoni de Pàdua. Els italians, atrets per la cultura mediterrània, el bon clima i les condicions immillorables del circuit valencià, són el país amb major representació en les proves valencianes a dia de hui. Conforme van acostant-se els mesos d’octubre i novembre va creixent la presència de corredors transalpins, que en 2015 van fregar els 1.400 i que cada any marquen les cites valencianes en el seu calendari com unes de les més especials.

Per si no fos poc, i per a completar els 9 destinacions que tindran els stands de València Ciutat del Running repartits arreu del món al mes d’abril, Marató i Mitja Marató València Trinidad Alfonso també visitaran grans ciutats europees com París, Londres, Rotterdam i Madrid. Ja hi ha més d’1.800 corredors estrangers disposats a recórrer els carrers de València i disfrutar de dos de les millors proves del món guardonades en enguany amb la Gold Label (Etiqueta d’Or) de la IAAF.

En total, més de mig milió de persones que entre totes les fires del corredor podran veure i sentir la València runner amb les seues dues grans proves de l’any, Marató i Mitja Marató València Trinidad Alfonso al capdavant.

Tots els corredors que visiten les fires podran aprofitar les promocions i facilitats per a inscriure’s i tancar el seu desplaçament per a córrer les grans proves de València. La plataforma www.welcometovalencia.com oferix la possibilitat de gestionar els seus viatges, els seus plans d’oci i allotjament a un sol clic, perquè la seua experiència a València, més enllà de gaudir corrent, es veja completada amb una estada idíl·lica en la ciutat.

Notícies relacionades