x

Valencia Ciudad del Running i el món faller ja coneixen els premis VCR

17 març, 2016

La família de Valencia Ciudad del Running i el món faller ja coneixen la designació del jurat que va atorgar els tres premis VCR a la millor escena fallera dels deu monuments que van participar en l’edició de 2016. Un premi creat i impulsat per SuperDeporte i la Fundació Trinidad Alfonso.

La falla de Duc de Gaeta–Pobla de Farnals, obra de l’artista Carlos Carsí, va ser la vencedora i es va emportar el primer premi de l’elecció del jurat, compost per José Puentes, director d’Esdeveniments de la Fundació Trinidad Alfonso; Jesús Bosch, del diari SuperDeporte, i Carmen Amaro, guanyadora de la Mitja Marató València 2015 en la classificació de fallers.

El segon premi va ser per a Salamanca-Conde Altea, amb la seua pista de running per a un monument sencer dedicat a este esport amb el lema “Running (que vol dir ‘Correguda’) a Salamanca” amb protagonisme per al Circuit 5K i les carreres populars. Finalment, el tercer premi va ser Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal, amb figures sobre el Carril.

Els Premis VCR a la millor escena del running es distingixen amb el característic palet per a la comissió, una subscripció anual al diari SuperDeporte i 2.000 euros, 600 euros i 400 euros al primer, segon i tercer premi, respectivament.

PREMIOSVCR_mayores

Premis VCR de les falles infantils

Primera entrega dels Premis Valencia Ciudad del Running 2016 que atorga el diari SuperDeporte i Valencia Ciudad del Running, amb la col·laboració de la Fundació Trinidad Alfonso, per a reconéixer les millors escenes de ninots i falles sobre el running.

En estos premis del 2016 van participar cinc comissions infantils, i es va elegir la falla infantil de Mestre Gozalbo–Comte Altea com la millor escena, en una falla amb el lema “En la justa mesura”, que representava Mozart corrent darrere d’una tortuga i un caragol sobre el Circuit 5K de running. El monument és obra de l’artista Iván Tortajada (segon premi en la secció especial de Junta Central Fallera).

El jurat estava compost per Elena Tejedor, directora de la Fundació Trinidad Alfonso; José Miguel Alocén, guanyador de la classificació fallera en la Mitja Marató València 2015, i Julián Montoro, director de SuperDeporte, va determinar també el segon premi d’esta edició per a la falla Zapadores–Vicente Lleó–Salvador Lluch, mentres que la comissió Gayano Lluch–Dr. Marco Merenciano va ser tercera.

Premios VCR

Notícies relacionades