x

Descarrega gratis “La Pel·lícula de la teua Carrera”

22 octubre, 2016

Aquest diumenge en la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, no t’oblides de mirar i saludar a les càmeres de TV que veuràs durant el recorregut. Per a aquesta edició, l’organització ha decidit oferir als corredors un record inesborrable d’una mitja marató que tornarà a ser històrica i per açò, cada corredor tindrà, després de la prova, la possibilitat de descarregar-se la seua pròpia pel·lícula de la carrera disputada.

“La Pel·lícula de la teua Carrera” es un servici que ofereix la plana ” www.corriendovoy.com ” i consisteix a crear un vídeo reportatge en el qual apareix el teu pas per diferents punts de la carrera i un resum final amb tots els  resultats. Aquest arreplegarà els passos per carrera dels corredors participants per cadascun dels punts més significatius: Eixida, quilòmetre 5, 10, 15 i arribada de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso.

slide_mastermmvta_pelicula_val

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar