x

Segueix la mitja marató en directe

22 octubre, 2016

A través de la web mediomaratonvalencia.com podràs gaudir de tot el que succeïsca en la prova valenciana.

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso, organitzat per la SD Correcaminos, està a punt de donar començament. La gent ja es motiva a la Ciutat del Running per a animar als milers de corredors vinguts de tot arreu del món per a córrer a València.T’oferim múltiples opcions per a poder seguir el transcurs de la carrera en directe:

  • RETRANSMISSIÓ EN DIRECTE: Mediterráneo Televisión, la cadena valenciana oferirà de manera íntegra la prova amb la narració del periodista Xavi Blasco. www.tvmediterraneo.es
  • STREAMING EN WEB OFICIAL: Per a totes aquelles persones de fora de València que no puguen sintonitzar el canal, en la web mediomaratonvalencia.com es podrà veure la carrera en directe.
  • MARATÓ RADIO: Les ones també oferiran la prova en directe amb la retransmissió de Maratón Radio. Des de primera hora del matí i durant tot el cap de setmana, la cadena de ràdio especialitzada en carreres de fons explicarà tot el que succeïsca en els 21.097,5 metres amb Carlos Domingo encapçalant a l’equip de comentaristes i locutors per a la prova. Connecta’t: maratonradio.com.
  • CV RADIO: El mitjà de comunicació valencià oferirà informació a l’instant sobre el transcurs de la prova amb diferents connexions en directe al llarg del recorregut. La seua retransmissió es podrà escoltar en la 94.5 FM o en cvradio.es.
  • APP MITJA MARATÓ VALÈNCIA TRINIDAD ALFONSO: Des de tots els punts del món amb connexió a internet, la carrera també podrà seguir-se des de la APP amb la utilitat Tracking en viu. Amb solament el nombre de dorsal del corredor podràs saber els seus parcials, la posició en la classificació i el punt del recorregut en el qual es troba. Descarrega-la ja en mòbils Apple o Android.

#ValenciaEsOro, el hashtag per a seguir tota l’activitat de la prova
La Mitja Marató València Trinidad Alfonso informa a tots els seus seguidors durant els 365 dies de l’any sobre la carrera i tot el que succeeix a la seua al voltant mitjançant els seus perfils en Twitter, Facebook, Google+ i Instagram. Durant tot el cap de setmana s’està informant sobre l’esdeveniment i la carrera del diumenge amb el hashtag que està inundant les xarxes amb motiu de la consecució de la Road Race Gold Label el passat mes de gener: #*ValenciaEsOro. A través d’aquesta etiqueta, tant els corredors com la pròpia organització publiquen en els seus comptes l’experiència que embolica la celebració d’aquest gran esdeveniment.
Segueix-nos en:

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar