x

Segueix la mitja marató en directe

22 octubre, 2016

A través de la web mediomaratonvalencia.com podràs gaudir de tot el que succeïsca en la prova valenciana.

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso, organitzat per la SD Correcaminos, està a punt de donar començament. La gent ja es motiva a la Ciutat del Running per a animar als milers de corredors vinguts de tot arreu del món per a córrer a València.T’oferim múltiples opcions per a poder seguir el transcurs de la carrera en directe:

  • RETRANSMISSIÓ EN DIRECTE: Mediterráneo Televisión, la cadena valenciana oferirà de manera íntegra la prova amb la narració del periodista Xavi Blasco. www.tvmediterraneo.es
  • STREAMING EN WEB OFICIAL: Per a totes aquelles persones de fora de València que no puguen sintonitzar el canal, en la web mediomaratonvalencia.com es podrà veure la carrera en directe.
  • MARATÓ RADIO: Les ones també oferiran la prova en directe amb la retransmissió de Maratón Radio. Des de primera hora del matí i durant tot el cap de setmana, la cadena de ràdio especialitzada en carreres de fons explicarà tot el que succeïsca en els 21.097,5 metres amb Carlos Domingo encapçalant a l’equip de comentaristes i locutors per a la prova. Connecta’t: maratonradio.com.
  • CV RADIO: El mitjà de comunicació valencià oferirà informació a l’instant sobre el transcurs de la prova amb diferents connexions en directe al llarg del recorregut. La seua retransmissió es podrà escoltar en la 94.5 FM o en cvradio.es.
  • APP MITJA MARATÓ VALÈNCIA TRINIDAD ALFONSO: Des de tots els punts del món amb connexió a internet, la carrera també podrà seguir-se des de la APP amb la utilitat Tracking en viu. Amb solament el nombre de dorsal del corredor podràs saber els seus parcials, la posició en la classificació i el punt del recorregut en el qual es troba. Descarrega-la ja en mòbils Apple o Android.

#ValenciaEsOro, el hashtag per a seguir tota l’activitat de la prova
La Mitja Marató València Trinidad Alfonso informa a tots els seus seguidors durant els 365 dies de l’any sobre la carrera i tot el que succeeix a la seua al voltant mitjançant els seus perfils en Twitter, Facebook, Google+ i Instagram. Durant tot el cap de setmana s’està informant sobre l’esdeveniment i la carrera del diumenge amb el hashtag que està inundant les xarxes amb motiu de la consecució de la Road Race Gold Label el passat mes de gener: #*ValenciaEsOro. A través d’aquesta etiqueta, tant els corredors com la pròpia organització publiquen en els seus comptes l’experiència que embolica la celebració d’aquest gran esdeveniment.
Segueix-nos en:

Notícies relacionades