x

Comunicat Mitja Marató València Trinidad Alfonso 2016

23 octubre, 2016

L’organització de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso 2016 vol traslladar les  més sinceres disculpes als corredors participants que s’han vist afectats per l’aglomeració que s’ha produït en post-meta una vegada conclosa la carrera.

Encara que l’operativa de seguretat de l’esdeveniment ha actuat amb rapidesa, han atés als participants, els han ofert aigua i s’han establit vies d’evacuació, volem reiterar les nostres disculpes als afectats.

Davant d’esta situació, l’organització habilita un correu electrònic a disposició del corredor (reclamaciones@mediomaratonvalencia.com) amb el qual es canalitzaran totes les consultes, queixes i opinions per part dels corredors que han participat en la Mitja Marató València Trinidad Alfonso 2016. Estes rebran resposta i seran tingudes en compte per a millorar les futures edicions de la Mitja Marató.

c97d91c2-bd5e-4305-bac3-ab22ea62051f

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar