x

La Mitja Marató i la Marató Valencia revaliden per segon any l’Etiqueta Or de la IAAF

3 maig, 2017

La Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, organitzada per la SD Correcaminos, i la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, que suma la col·laboració de l’Ajuntament de València, han rebut per segon any consecutiu l’Etiqueta Or (Gold Label) de la IAAF (Associació Internacional de Federacions d’Atletisme), que torna a col·locar les dos proves de la ciutat del running entre les millors carreres del món, com ja va passar l’any 2016, quan van ser les primeres carreres d’Espanya que van obtindre esta distinció daurada.

Per a revalidar-la, les dos carreres van complir la passada edició els criteris de màxima qualitat i excel·lència en l’organització que exigix l’òrgan rector de l’atletisme mundial.

D’esta manera, València es consolida com un referent nacional i internacional en disposar de la màxima distinció de les carreres a peu en les proves de marató o mitja marató. Només dos ciutats més en l’àmbit mundial tenen este guardó en les dos grans carreres: Lisboa (Portugal) i Praga (República Txeca).

L’alt nivell de l’elit, el nombre de controls antidopatge, l’homologació dels circuits, la presència de llebres o la cobertura mediàtica de l’esdeveniment, entre altres aspectes, han sigut alguns dels exigents requisits avaluats per l’Associació Internacional de Federacions d’Atletisme.

Marató València – IAAF Road Race Gold Label 2017

Mitja Marató Valencia – IAAF Road Race Gold Label 2017

Notícies relacionades