x

La 35ª edició de Volta A Peu València Caixa Popular revalida l’èxit de la seua experiència

12 maig, 2017

La Volta A Peu València Caixa Popular ha presentat la seua 35ª edició de l’era moderna – la 63ª de l’antiga – amb la seguretat que el pròxim diumenge 21 de maig sumarà un altre èxit a la seua dilatada trajectòria. Les dades conviden a pensar en això, ja que s’han registrat prop de 6.000 inscripcions quan encara falta l’empenta final d’inscripcions de l’última setmana que ja és tradicional en la carrera amb més història de la ciutat.

Així s’ha fet saber en l’acte oficial de posada de llarg de la Volta A Peu 2017, que ha tingut lloc en el Palau dels Mercader i que ha comptat amb la presència de Maite Girau, regidora de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament de València; Paco Borao, president de la S.D. Correcaminos; Jose Maria Company, director de Negoci-Màrqueting en Caixa Popular; i Pau Pérez Rico, director regional de Relacions Externes d’El Corte Inglés.

Així mateix, l’ocasió s’ha aprofitat per a destacar un fet sense precedents en aquesta prova, i en general en totes les proves que se celebren a València: un 52% del cens total està format per dones, la qual cosa marca un abans i un després en el que a participació femenina es refereix. Per la seua banda, Volta A Peu València Caixa Popular manté invariables altres aspectes que la caracteritzen, com el seu circuit de huit quilòmetres que comprén punts emblemàtics de la ciutat i que partirà un any més a les 10 hores des del Passeig de l’Albereda.

Amb tot, sota el lema #PerATotsElsPeus que va estrenar l’any passat per subratllar el seu tarannà popular, la Volta A Peu torna a plantejar-se com una ocasió ideal per gaudir de la carrera a peu o estrenar-se en ella. Les inscripcions segueixen obertes tant de forma online a la web oficial – www.voltaapeuvalencia.org – com a presencial en les oficines de Caixa Popular o en El Corte Inglés d’Avinguda de França, Pintor Sorolla i Nou Centre. Els dorsals costen tres euros, un dels quals es destina a PayaSOSpital, l’entitat solidària del 2017.

Notícies relacionades