x

Volta a Peu València Caixa Popular tria a PayaSOSpital com la seua entitat solidària per a 2017

27 abril, 2017

Fer més agradable la vida de xiquets i xiquetes ingressats. Aquesta és la intenció de PayaSOSpital, l’associació no lucrativa que Volta a Peu València Caixa Popular ha escollit com la seua entitat solidària per a 2017. D’aquesta manera, els participants en la carrera amb més història de la ciutat contribuiran enguany a través de la seua inscripció a repartir somriures en els serveis d’oncologia pediàtrica i de pediatria de sis hospitals de València, Alacant i Castelló.


Concretament, el dorsal de la 63ª edició de la Volta a Peu València Caixa Popular té un preu de tres euros, dels quals un d’ells es destinarà íntegrament a PayaSOSpital perquè mantinga la seua labor. Així, pallassos professionals seguiran realitzant actuacions regulars, les quals adapten a cada cas i coordinen amb el personal sanitari, per als i les menors que pateixen malalties que requereixen llargues estades hospitalàries, com el càncer.

D’aquesta manera, des de PayaSOSpital es persegueix millorar la qualitat de vida de la infància, un objectiu que complementen amb formació continuada per al seu equip i campanyes de sensibilització. La 63ª edició de la Volta a Peu València Caixa Popular, que es celebrarà el pròxim diumenge 21 de maig a les 10 hores, es sumarà a aquest projecte mitjançant les seues inscripcions, que segueixen obertes tant de forma presencial – en les oficines de Caixa Popular i en els centres d’Avinguda de França, Pintor Sorolla i Nuevo Centre d’El Corte Inglés – com online en la pàgina web www.voltaapeu.org.

 

 

 

Notícies relacionades