x

La Minimarató València, aperitiu familiar de la gran cita del running

15 novembre, 2014

La Marató València es una experiència única per a tots els corredors… i també vol ser-ho per a les seues famílies. Per això, la Minimarató València Trinidad Alfonso va reunir 700 xiquets i escolars de diferents edats per a un aperitiu de la gran prova. Una cita prèvia plena de xicotets campions i amants per l’atletisme i els valors de l’esport. Carreres no competitives per als més menuts i circuits de diferents distàncies a partir de la categoria cadet, tant masculí com femení. Un gran ambient al Jardí del Túria.

[vcr_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=s2gtwHXL6Ns” width=”640″ height=”360″ responsive=”no” autohide=”yes” rel=”no”]

Una acció que es complementa amb una nova edició de la Mini Olimpíada dels Jocs Esportius Escolars de la Fundació Esportiva Municipal, que va tornar a reunir 200 xiquets per a la pràctica esportiva en diferents disciplines en el mateix entorn de la Marató, en una activitat regular que es practica a l’aire lliure en diferents escenaris de la ciutat.

La Fundació Mapfre també es va sumar a esta iniciativa esportiva i familiar amb un Circuit Alimentació Saludable, que va ensenyar pautes senzilles per a portar una alimentació sana i practicar l’activitat física diària indispensable per mitjà de diversos jocs i pràctiques esportives.

La Minimarató València ja és un planter de futurs maratonians, de xicotets grans atletes que viuen la passió per l’atletisme des de molt xicotets, una passió que compartix Valencia Ciudad del Running.

[vcr_custom_gallery source=”media: 1557,1556,1554,1553,1555,1558,1561,1562″ link=”lightbox” width=”180″ height=”120″ title=”always”]

Notícies relacionades