x

La Marató València Trinidad Alfonso busca blocaires com tu

17 abril, 2015

El pròxim 15 de novembre tens una cita amb el traçat de marató més ràpid d’Espanya. Els altres 364 dies teua cita és online a la nostra plana web, amb totes les activitats paral·leles que oferim i la possibilitat de participar en la nostra comunitat en línia.

Enguany volem ampliar la comunitat de la marató pel que la nostra idea és donar-te l’oportunitat de formar part activa d’ella amb el teu blog en el que hem anomenat ‘Operación Bloguero’. D’esta manera estem buscant els blocaires oficials de la Marató València a Espanya, França, Itàlia, Portugal, Regne Unit, Alemanya i Països Baixos. Una comunitat internacional per comprendre com es viu una carrera tan internacional com és la nostra en els territoris dels que prové la major part dels corredors.

Durant les properes setmanes anirem rebent les vostres propostes al correu de info@valenciaciudaddelrunning.com amb l’assumpte ‘Maratón València Blog’. Entre totes les propostes triades realitzarem una selecció i ens posarem en contacte amb els blocaires designats que tindran un dorsal per córrer la Marató València Trinidad Alfonso i dos per al 10k paral·lel.

Cada vegada que publiquen un post sobre la Marató València este serà difós en la nostra comunitat en línia a Facebook, Twitter i Google+, augmentant la viralitat dels post publicats. Premiant el vostre esforç per fer créixer la Marató València Trinidad Alfonso.

Una oportunitat única per fer créixer la teua comunitat online i poder viatjar a la Ciutat del Running a disfrutar del recorregut més ràpid d’Espanya.

Notícies relacionades