x

La Marató Valencia torna a batre el seu propi rècord amb la victòria de Sammy Kitwara, amb un temps de 2:05:15

19 novembre, 2017

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP ha fet un pas més en el seu repte de continuar creixent com una de les proves de referència a escala mundial amb la victòria de Sammy Kitwara, que va guanyar la millor marató d’Espanya amb un temps de 2:05:15, amb la qual cosa consolida un nou rècord de la prova organitzada per la Sociedad Deportiva Correcaminos i l’Ajuntament de València.

Maratón Valencia 2017

El grup de corredors d’elit de la Marató València no va defraudar. Evans Kiplagat Chebet va creuar l’arc de meta de la marató més ràpida d’Espanya amb un temps 2:05:30, mentre que Deribe Robi Melka, el tercer home que completa el podi masculí, ho va fer en 2:06:38.

Per la seua part, la victòria femenina de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP la va protagonitzar l’etíop Aberu Mekuria Zennebe, amb un temps de 2:26:17. Després d’ella van creuar la meta de la 37a edició de la Marató Valencia la bielorussa Mazuronak Volha, amb un temps de 2:27:14, i, en tercera posició, Winny Jepkorir amb un temps de 2:27:18.