x

Iberia llança un descompte del 15% per volar a la Marató València Trinidad Alfonso

8 maig, 2015

Iberia i la Marató València Trinidad Alfonso han arribat a un acord pel qual els vols d’anada i tornada amb València i Alacant com a destinacions en la prèvia de la prova comptaran amb un 15% de descompte en favor de potenciar l’arribada del turisme esportiu a la ciutat. A més a l’organització facilitarà el trasllat des de i fins a l’aeroport d’Alacant en autocars especialment llogats per a l’ocasió.

Amb este acord, s’establix una via més per afavorir l’impuls de la Marató València Trinidad Alfonso de cara a oferir les millors possibilitats de desplaçament i servei als corredors que volen gaudir de València, la ciutat del Running, on la carrera a peu i principalment la seua marató, s’ha convertit en un pretext ideal per conèixer i disfrutat de la ciutat com a destinació turística.

Els vols que es beneficien del descompte acordat són els d’Iberia, Iberia Express i Iberia Regional Air Nostrum, per anada i tornada, emmarcats entre el dia 10 i 20 de novembre, afavorint una flexibilitat de dies perquè el corredor que visite València puga gestionar seua estada a la ciutat durant uns dies determinats i disfrutar-la al màxim.

Així doncs, tots els corredors que s’inscriguen i els seus acompanyants podran tancar amb Iberia el seu bitllet d’anada i tornada a València i Alacant amb un 15% de descompte, fins al 15 de novembre.
Este descompte ja apareix aplicat sobre l’import de la tarifa i sobre el preu indicat en els processos de reserva.

Tota la informació al detall sobre esta promoció pot ser consultada a la web oficial de la prova: www.maratonvalencia.com i al portal turístic www.welcometovalencia.com, a la secció dedicada a la Marató València Trinidad Alfonso.

IBERIA_700x360_VLC

 

Notícies relacionades