x

Iberia llança un descompte del 15% per volar a la Marató València Trinidad Alfonso

8 maig, 2015

Iberia i la Marató València Trinidad Alfonso han arribat a un acord pel qual els vols d’anada i tornada amb València i Alacant com a destinacions en la prèvia de la prova comptaran amb un 15% de descompte en favor de potenciar l’arribada del turisme esportiu a la ciutat. A més a l’organització facilitarà el trasllat des de i fins a l’aeroport d’Alacant en autocars especialment llogats per a l’ocasió.

Amb este acord, s’establix una via més per afavorir l’impuls de la Marató València Trinidad Alfonso de cara a oferir les millors possibilitats de desplaçament i servei als corredors que volen gaudir de València, la ciutat del Running, on la carrera a peu i principalment la seua marató, s’ha convertit en un pretext ideal per conèixer i disfrutat de la ciutat com a destinació turística.

Els vols que es beneficien del descompte acordat són els d’Iberia, Iberia Express i Iberia Regional Air Nostrum, per anada i tornada, emmarcats entre el dia 10 i 20 de novembre, afavorint una flexibilitat de dies perquè el corredor que visite València puga gestionar seua estada a la ciutat durant uns dies determinats i disfrutar-la al màxim.

Així doncs, tots els corredors que s’inscriguen i els seus acompanyants podran tancar amb Iberia el seu bitllet d’anada i tornada a València i Alacant amb un 15% de descompte, fins al 15 de novembre.
Este descompte ja apareix aplicat sobre l’import de la tarifa i sobre el preu indicat en els processos de reserva.

Tota la informació al detall sobre esta promoció pot ser consultada a la web oficial de la prova: www.maratonvalencia.com i al portal turístic www.welcometovalencia.com, a la secció dedicada a la Marató València Trinidad Alfonso.

IBERIA_700x360_VLC

 

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar