x

La Fibrosi Quística completarà la Mitja Marató València Trinidad Alfonso

6 octubre, 2015

L’Associació de Fibrosi Quística de la Comunitat Valenciana i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso unixen la carrera a peu i el compromís social en una mateixa causa. El proper 18 d’octubre, una parella de corredors vinculats a l’entitat solidària afrontarà el repte d’eixir a la prova per tractar de completar la distància dels 21.097,5 metres que componen la Mitja Marató València Trinidad Alfonso.

A esta dupla se’ls afegiran en l’últim quilòmetre tots aquells membres de l’associació que vullguen córrer els metres finals al costat dels participants que superen tot el trajecte amb els seus 21.097,5 metres de distància. Un dels runners que tractaran de completar la prova serà José Vicente Escudero Carrero, afectat per la fibrosi quística que ve des de Aranjuez per la causa.

L’objectiu d’esta acció passa per mostrar el costat més proactiu i voluntariós dels membres i voluntaris de l’associació, molts d’ells afectats de Fibrosi Quística, que faran un esforç per completar la seua part del repte, finalitzant l’últim tram de la prova del Mitja Marató València Trinidad Alfonso i creuant la línia de meta com els herois que són.

Un treball en equip que per a l’associació serà un esdeveniment especial, ja que tota l’aportació solidària que la prova genere anirà destinada als seus propòsits, en benefici de les persones afectades per la Fibrosi Quística per millorar les seues condicions i qualitat de vida.

Els membres de l’associació que participaran en la carrera portaran una camiseta feta per a l’ocasió amb un lema escollit especialment per a este esdeveniment. “El meu aire, la teua meta” serà la frase que es dibuixe a la roba que porten tots els membres de l’associació i els seus runners.

A més, a part d’esta iniciativa en la pròpia carrera, el suport de l’associació es veurà completat en forma d’aplaudiments, ja que la resta de familiars, amics i familiars de l’associació es concentraran en un punt d’animació, des d’on estaran brindant seus ànims en carrera a tots els corredors participants de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso.

Què és la Fibrosi Quística?

La Fibrosi Quística és una malaltia hereditària i crònica que afecta, especialment, a xiquets i joves. Els portadors de la malaltia necessiten tractaments especials amb una cura permanent per mantenir controlats els símptomes.

Notícies relacionades