x

Deixa’t endur pels pràctics de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso i aconseguix la teua marca

8 octubre, 2015

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso comença el seu compte enrere i tots els corredors de la prova ja tenen el seu objectiu en ment. Com cada any, la Mitja Marató València Trinidad Alfonso col·locarà al llarg de tot el pilot a diferents corredors que aniran identificats amb un distintiu que assenyale el temps en què acabaran la prova, perquè els participants puguen seguir un ritme i controlar els seus esforços .

Estos corredors experimentats mantindran un ritme constant per finalitzar els 21.097,5 metres en el temps que porten assignat i ajudaran els diferents runners a assolir els seus objectius en els seus particulars batalles contra el crono.

L’organització ha preparat un grup de pràctics que marcaran els ritmes de de 1h30′, 1h45′, 2h i 2h15′, per ajudar a marcar la pauta d’aquells corredors que vullguen seguir-los. Tots els pràctics s’ubicaran dins del gran grup minuts abans de la eixida de forma molt visible perquè siguin fàcils de localitzar.

Estos ‘conductors’ t’ajudaran a aconseguir la gesta de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso i poder penjar la medalla de’finisher’ de la prova. Els més de 21 quilòmetres que dura el trajecte al llarg de tota la ciutat de València es faran molt més suportables amb una referència davant, com són els pràctics.

Notícies relacionades