x

25 sorpreses per celebrar el 25è aniversari de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso

24 setembre, 2015

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso arriba al seu 25 aniversari en la present edició. Una data a considerar ja festejar que ha portat a l’organització a preparar diverses activitats prèvies de cara a la gran festa del 18 d’octubre, dia de la carrera. Un fum d’activitats que s’enceten hui, moment en el qual resten 25 dies per arribar a la gran cita.

Dins d’estes celebracions commemoratives abans del gran cap de setmana de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, cobren una gran importància les xarxes socials. Estes seran el fil conductor pel qual els corredors van a poder començar a participar en el compte enrere. Mitjançant el hashtag #MMValencia25 es podran seguir les diferents propostes i informacions de la carrera.

El primer pas és la presentació de la nova camiseta, l’única que va estar sempre d’aniversari. Un record commemoratiu que des de Luanvi i l’organització han cuidat amb cura perquè el runner tinga un bonic record i sigui part d’una carrera que va a fer història. Amb este vídeo de presentació es donarà el tret d’eixida dels 25 dies per la Mitja Marató València Trinidad Alfonso.

[vcr_youtube_advanced url=” https://youtu.be/1cPoRbAxzo4″]

La primera de les accions te a veure amb la música. Els perfils de la Mitja Marató València es tornaran remember. Així doncs, cada dia fins a la celebració de l’esdeveniment es proposarà un duel de temes musicals de 1990 que es podrà seguir amb el hashtag #MMValencia25 #remember. Seran els seguidors els que trien les cançons que després es podran escoltar en el dia de carrera.

També, a través de la plana web de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, es plantejaran 25 històries de superació, humanes, d’esforç, amb les que s’arribarà al dia de l’esdeveniment. Es tracta d’històries inspiradores amb què el corredor podrà motivar, així com veure reflectit, de cara al gran esdeveniment.

Estes seran les iniciatives per a les setmanes prèvies de la Mitja Marató, però el plat fort arribarà durant la celebració de l’esdeveniment. L’organització ha preparat un fum de sorpreses que s’aniran desvetllant durant els pròxims dies. Una sèrie d’actes amb l’objectiu d’involucrar a tota la Ciutat del Running.

Notícies relacionades