x

La Mitja Marató Valencia dona el tret d’eixida a una edició amb rècord d’inscrits

23 octubre, 2018

La Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP celebra este diumenge 28 d’octubre una nova edició que, després del rècord del món femení aconseguit per Joyciline Jepkosgei l’any passat, s’ha presentat amb el primer rècord batut, ja que hi ha 15.500 inscrits, més de 1.200 que l’any 2017.

Un primer registre batut l’any 2018, gràcies al creixement de la participació de fora de la Comunitat Valenciana (del 22 % en 2017 al 25 % d’enguany) i de corredors estrangers (del 14 % al 18 %). També ha augmentat el nombre de dones participants, que ha arribat a 3.716 inscrites (24 %).

 

Acto Presentacion Medio Maraton Valencia

El lema d’esta edició, Corre pel teu Rècord, ha sigut l’eix central de la presentació que ha tingut lloc en L’Alqueria del Basket, juntament amb l’eixida i meta del nou recorregut inspirat en el recent Mundial de Mitja Marató Valencia 2018 celebrat el març passat, que augura grans marques entre tots els participants i l’elit. No en va, el traçat s’ha dissenyat amb només 13 girs en 21.097,5 metres.

[vcr_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=6p0kAmEDmN0&feature=youtu.be” width=”1600″ height=”320″ autohide=”yes” loop=”yes” rel=”no” https=”yes”]

A més, durant l’acte també s’ha recordat la campanya “Ni un km sense ànims” en la qual, per primera vegada, una carrera posa a la disposició dels participants un mapa que mostra els diferents punts d’animació del dia de la prova, així com els punts triats pels veïns i familiars dels corredors. Les inscripcions a estos punts d’animació es poden fer a través de la web oficial de la prova.

Paco Borao, president de la Sociedad Deportiva Correcaminos, ha assegurat que “tindrem una gran carrera amb grans marques”, i ha recordat que “el rècord d’inscrits és el resultat de tota la resta.

Per la seua part, Elena Tejedor, directora de la Fundació Trinidad Alfonso, ha destacat que “este èxit de la prova es deu en gran part als corredors”, i ha afegit que “sense ells no existiria esta prova”. A més, ha afirmat que “no pujarem els preus de les inscripcions, però sí que facilitarem que els corredors s’inscriguen abans”.

Maite Girau, regidora d’Esports i Salut de l’Ajuntament de València, ha afirmat que la Mitja Marató Valencia “és una de les proves estrella de la ciutat” i ha aprofitat per a convidar “que els corredors vinguen, ho facen acompanyats, i disfruten de la ciutat.

Camisetas Medio Maraton Valencia

José Puentes, director d’Operacions i Relacions Institucionals del Valencia Basket Club, que ha acollit este acte en L’Alqueria del Basket, ha afirmat que la Mitja Marató Valencia és “l’exemple de l’esport valencià” i ha agraït a l’organització “la inventiva que ha tingut per a convertir la Mitja Marató i la Marató Valencia en unes proves tan importants internacionalment”.

[vcr_youtube_advanced url=”https://youtu.be/VKw_XY63YOg” width=”1600″ height=”320″ autohide=”yes” loop=”yes” rel=”no” https=”yes”]

 

 

Notícies relacionades