x

Corre en parella i beneficia’t d’un descompte per compartir junts Valencia Ciudad del Running

1 febrer, 2018

Córrer la Mitja Marató i Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP és una experiència única, però fer-ho amb la millor companyia és inoblidable. Per això, Valencia Ciudad del Running posa en marxa per segon any consecutiu la campanya de Sant Valentí amb els “Love Packs” per a beneficiar les parelles que vulguen gaudir d’estes dos proves junts.

Corre con tu pareja en Valencia Ciudad del Running con descuento

Des de l’1 fins al 14 de febrer, tots els corredors tindran l’oportunitat de córrer la Marató Valencia i eixir des de la Ciutat de les Arts i les Ciències el 2 de desembre amb la millor companyia i, a més, beneficiar-se d’un descompte de 10 euros en la compra conjunta de les dos inscripcions.

Love Packs Maratón Valencia

[vcr_button url=”https://tickets.valenciaciudaddelrunning.com/#/ES/pack/lh9TIw” target=”blank” background=”#D5BA68″ color=”#181813″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: arrow-right” icon_color=”#181813″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Compartix la Marató Valencia [/vcr_button]

A més, els qui preferisquen o vulguen també córrer els 21.097,5 metres més ràpids d’Espanya, i el traçat més ràpid del món en dones, el 28 d’octubre al costat de la seua parella, tindran l’oportunitat de fer-ho amb 4 euros de descompte per dos dorsals.

Love Packs Medio Maratón Valencia

[vcr_button url=”https://tickets.valenciaciudaddelrunning.com/#/ES/pack/8DgL5A” target=”blank” background=”#e27f1a” color=”#181813″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: arrow-right” icon_color=”#181813″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Compartix la Mitja Marató Valencia [/vcr_button]

Beneficiar-te d’un descompte per córrer, gaudir i compartir les millors mitja marató i marató d’Espanya només és possible en Valencia Ciudad del Running. Sens dubte, el millor regal perquè els amants del running celebren en gran el dia dels enamorats.

La promoció, vàlida fins al 14 de febrer, no inclou llicències de dia d’RFEA.

Notícies relacionades