x

Valencia Ciudad del Running canvia de color amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer

4 febrer, 2018

L’any 2000 es va instaurar el 4 de febrer com el Dia Mundial Contra el Càncer amb l’objectiu d’augmentar la conscienciació i mobilitzar la societat per a avançar en la prevenció i el control d’esta malaltia.

Amb motiu d’esta acció, Valencia Ciudad del Running tiny el seu web de color lavanda per a conscienciar tots els corredors i visitants de les carreres de la ciutat i de les seues tres grans proves, la Marató, Mitja Marató i 10K Valencia, sobre la importància de mantindre uns hàbits de vida saludables i mostrar així el seu suport a la causa. A més, afig el llaç als seus logotips per a mostrar el seu suport a través dels seus canals de comunicació.

Valencia Ciudad del Running Día Mundial Contra el Cáncer Maratón Valencia Día Mundial Contra el Cáncer Medio Maratón Valencia Día Mundial Contra el Cáncer

Valencia Ciudad del Running convida a tots els ciutadans a mantindre uns hàbits saludables a través de la pràctica d’esport i de la disminució del consum de tabac, el sobrepés, l’obesitat, les dietes poc saludables, el consum excessiu d’alcohol i el sedentarisme. Fer el primer pas és fonamental per a avançar en la prevenció i evitar combatre esta malaltia. I ja fa temps que insistix en estes recomanacions des de la secció Entrena la tela Salud.

A més, els corredors, l’organització i la Fundació Trinidad Alfonso, principal col·laboradora de la Mitja Marató i la Marató Valencia, han ajudat diferents entitats benèfiques que lluiten contra el càncer. Les entitats solidàries de la Mitja Marató Valencia en passades edicions van ser l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i l’Associació Esperança i Somriure, que compartixen objectiu: combatre esta malaltia.

Día Mundial Contra el Cáncer

L’AECC va destinar els 13.230 € a la lluita contra el càncer i l’Associació Esperança i Somriure, que va rebre 17.702 €, els va destinar íntegrament a la investigació sobre el càncer en lactants gràcies a l’aportació voluntària dels corredors i de la Fundació.

L’any 2018 l’entitat solidària de la Marató Valencia és la Fundació Xicotet Desig, que té com a missió fer la realitat dels desitjos de xiquets i xiquetes amb malalties cròniques o de mal pronòstic amb la finalitat de donar-los suport anímicament i fer més suportable la seua malaltia.

A més, enguany mateix tornaran a celebrar-se en Valencia Ciudad del Running diverses proves que donen suport a la lluita contra el càncer amb l’esport i el running com a grans vehicles, com són la cita de València Contra el Càncer, del Circuit RunCàncer – AECC València, o una nova edició de la Carrera de la Dona.

Notícies relacionades