x

Bases i premis del IV Premi Valencia Ciudad del Running a la millor escena fallera

22 gener, 2018

SUPER i la Fundació Trinidad Alfonso donen el tret d’eixida a la quarta edició del Premi Valencia Ciudad del Running a les millors escenes inspirades en el món del running en les Falles 2018. Una edició en la qual volem superar una vegada més tots els rècords de participació, seguint així la línia de la nostra Marató i Mitja Marató amb escenes falleres del running en la nostra festa.

Elena Tejedor, directora de l’FTA, i Julián Montoro, director de SUPER, impulsen un any més els Premis 2018 de la mà de la Junta Central Fallera i el Gremi d’Artistes, representats per la vicepresidenta de la JCF, Montse Catalá, i per Ximo Esteve, secretari general del Gremi. Tot en el millor marc possible, com és el Museu del Gremi Artesà d’Artistes Fallers de València, en el mateix cor de la factoria on es fan realitat els monuments fallers.

Premios VCR Fallas

Després de l’èxit de les edicions anteriors, tant en participació com en acceptació per part del col·lectiu faller, SUPER i la Fundació Trinidad Alfonso repetixen este concurs en el qual s’unixen dos dels moviments més importants de la ciutat de València: falles i running. Una aposta per un col·lectiu que treballa dia a dia per mantindre les tradicions i la cultura arrelada a la nostra terra. Per això, es vol premiar la promoció de l’esport valencià en les falles, en tractar en les seues escenes, amb la sàtira, enginy i gràcia habituals, l’activitat esportiva més multitudinària, les carreres populars de totes les distàncies que recorren València.

En esta edició seran distingides les tres millors escenes, tant en les comissions majors com infantils amb premis en metàl·lic, tant per a la comissió com per a l’artista encarregat de confeccionar el monument, a més del corresponent palet brodat per a cada una i també una subscripció anual al diari esportiu de la Comunitat Valenciana.

Per a participar en els premis és necessari inscriure’s en el concurs abans del 10 de març.

Detall dels premis a la millor escena fallera:

Comissió MAJOR

1r CLASSIFICAT.

 • 3.000 € en metàl·lic (2.000 € per a la comissió i 1.000 € per a l’artista encarregat de confeccionar la falla).
  Palet brodat.
 • Una suscripció anual a SUPERDEPORTE.
 • L’escena formarà part de la portada de Superdeporte del dia 17 de març, amb l’autorització de la comissió.

2n CLASSIFICAT.

 • 1.000 € en metàl·lic (600 € per a la comissió i 400 € per a l’artista encarregat de confeccionar la falla).
 • Palet brodat.
 • Una suscripció anual a SUPERDEPORTE.

3r CLASSIFICAT.

 • 600 € en metàl·lic (400 € per a la comissió i 200 € per a l’artista encarregat de confeccionar la falla).
 • Palet brodat.
 • Una suscripció anual a SUPERDEPORTE.

Comissió INFANTIL

1r, 2n i 3r CLASSIFICAT. Berenar per a la comissió infantil i palet brodat.

L’escena formarà part de la portada de Superdeporte del dia 16 de març, amb autorització de la comissió.

L’entrega dels palets es farà el dia 16 de març per als infantils i el 17 per als majors a la plaça de l’Ajuntament, en la tribuna instal·lada per a fer-ho, coincidint amb l’entrega de premis oficials.

Bases dels premis Valencia Ciudad del Running

1.     Podran optar als premis totes aquelles comissions falleres censades en la Junta Central Fallera que dediquen en el seu monument, gran i/o infantil, una o diverses escenes que facen referència a l’esport valencià relacionades amb les carreres populars. Per a participar en el concurs han d’enviar un correu a fallas.superdeporte@epi.es en el qual s’ha d’especificar:

·       Nom de la comissió

·       Modalitat (major, infantil o les dos)

·       Categoría en la qual milita

·       Persona de contacte i telèfon

·       Breu explicació de l’escena i, si pot ser, esbós o fotografia de l’escena.

2.     A tots els premis econòmics se’ls aplicarà la retenció corresponent.

3.     El jurat, que serà designat per Superdeporte i VCR, estarà compost per persones vinculades a l’esport i a les falles.

4.     La presentació d’instàncies finalitzarà el 10 de març de 2018. L’organització podrà acurtar el termini de presentació en cas que se supere el màxim nombre de candidatures possibles (el nombre màxim queda fixat en 25 candidatures)

5.     Les bases especificades es podran modificar prèvia comunicació pública a través del diari SUPERDEPORTE.

6.     Les imatges de les falles/escenes presentades podran ser utilitzades per les entitats impulsores per a la promocionar i anunciar el concurs.

7.     Una vegada s’envie la sol·licitud de participació en el concurs, vosté declara que s’ha llegit les bases i les accepta.

En compliment de la normativa de protecció de dades, els informem que els responsables del concurs som Superdeporte i la Fundació Trinidad Alfonso, conjuntament. El tractament de les dades recollides en el si del concurs (noms, fotos, adreces) seran utilitzats amb l’única finalitat de tramitar la participació dels concursants en el concurs, concedir els premis i donar difusió a estes. Els concursants es comprometen a no cedir dades de tercers sobre les quals no tinguen consentiment. Podran exercitar els seus drets en qualsevol moment, tots es canalitzaran a través de la Fundació Trinidad Alfonso, enviant una comunicació per escrit al carrer Poeta Quintana, 1, baix, València (46003) o a info@fundaciontrinidadalfonso.org

Notícies relacionades