x

Compra el teu bitllet de tren amb avantatges especials per a córrer en la Marató València Trinidad Alfonso EDP

20 juny, 2016

Descuentos Renfe - Maraton y Medio Maraton Valencia

Marató València Trinidad Alfonso EDP vol facilitar als corredors i als seus acompanyants el desplaçament a la Ciutat del Running per a ser partícips de la seua prova el pròxim 20 de novembre. Per açò, enguany es tornaran a oferir diferents alternatives per a concretar el seu desplaçament amb tren a València amb antelació, sense cap tipus de contratemps i, a més, amb valors afegits en funció del seu doble objectiu: d’una banda, gaudir de la ciutat i, per un altre, adaptar les característiques del seu viatge a la carrera en la qual va a competir.

Els bitllets de Renfe, amb un descompte del 35%

Una de les opcions serà la campanya que llançarà Renfe habilitant una tarifa promocional pensada perquè tant els runners com els seus acompanyants gaudisquen d’un 35% de descompte en els bitllets adquirits per a viatjar a la Ciutat del Running entre el 16 i el 22 de novembre.

Aquest descompte s’activarà, aproximadament, tres mesos abans de la celebració de la Marató València Trinidad Alfonso EDP (20 de novembre) i s’aplicarà únicament sobre la tarifa flexible de tots els serveis de rodalies, mitja distància, llarga distància i AVE amb destinació a València.

Aquells interessats a beneficiar-se de la promoció de Renfe nomes han de descarregar la “autorització de descompte” que s’adjunta a continuació. En este document consta un codi a introduir durant la compra del bitllet des de www.renfe.com:

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/wp-content/uploads/2016/06/MARAT%C3%93N.pdf” background=”#f4ac1d” color=”#170f0f” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Autorització de descompte Marató[/vcr_button]

Un ‘vagó extra’ des d’Alacant, Madrid i Barcelona

Una altra opció per a tancar el desplaçament a València ve de la mà de Viatges Transvia. En este cas, l’agència ha concretat amb Renfe una sèrie de places limitades especialment contractades per a la Marató València Trinidad Alfonso EDP en trens que tenen a Alacant, Madrid i Barcelona com a origen i destinació. Esta opció ja es pot consultar en la pestanya “Trens especials” de la plana web www.welcometovalencia.com o en el telèfon d’atenció al client 96 387 09 95.

Gestionades per Viatges Transvia, estes places comporten l’avantatge d’una cancel·lació sense despeses en cas de lesió sempre que es presente el corresponent certificat mèdic. A més, a diferència de la pàgina de Renfe en la qual la venda no s’obri fins a tres mesos abans, ací ja es poden adquirir els bitllets en els següents horaris i dies concrets:

 

 

[vcr_box title=”Relació de “trens especials” de Viatges Transvia per a Marató:” radius=”0″]

ORIGEN MADRID

DIVENDRES 18 NOVEMBRE – MADRID / VALENCIA – EIXIDA: 19.10 – ARRIBADA: 20.48

DISSABTE 19 NOVEMBRE – MADRID / VALENCIA – EIXIDA: 09.40 – ARRIBADA: 11.20

DIUMENGE 20 NOVEMBRE – VALENCIA / MADRID – EIXIDA: 19.10 – ARRIBADA: 20.48

Preu per persona anada i tornada: 60 €

ORIGEN BARCELONA

DIVENDRES 18 NOVEMBRE – BARCELONA / VALENCIA – EIXIDA: 18:00 – ARRIBADA: 21:09

DISSABTE 19 NOVEMBRE – BARCELONA / VALENCIA – EIXIDA: 08:00 – ARRIBADA: 11:09

DIUMENGE 20 NOVEMBRE – VALENCIA / BARCELONA – EIXIDA: 17:56 – ARRIBADA: 21:39

Preu per persona anada i tornada: 60 €

ORIGEN ALACANT

DIVENDRES 18 NOVEMBRE – ALACANT / VALENCIA – EIXIDA: 16:10 – ARRIBADA: 17:49

DISSABTE 19 NOVEMBRE – ALACANT / VALENCIA – EIXIDA: 09:13 – ARRIBADA: 10:43

DIUMENGE 20 NOVEMBRE – VALENCIA / ALACANT – EIXIDA: 19:32 – ARRIBADA: 21:08

Preu per persona anada i tornada: 60 €

[/vcr_box]

Notícies relacionades

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, Ana Barceló, ha rebut els representants del Comité de Direcció de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP en una reunió de treball de cara a avançar en el protocol de seguretat de l’esdeveniment. A la reunió va assistir Pilar Bernabé, presidenta de la Fundació Esportiva Municipal i regidora d’Esports de l’Ajuntament de València; Juan Botella, gerent de la Sociedad Deportiva Correcaminos, i Juan Miguel Gómez, director de la Fundació Trinidad Alfonso, acompanyats del doctor Luis Cort, responsable mèdic de la Marató i la Mitja Marató. A més, van participar també en esta reunió de treball Josep Miquel Moya, director general de l’Esport de la Generalitat Valenciana, i Isaura Navarro, secretària autonòmica de Salut Pública. A més de la reducció considerable del cens de participants al 60 % respecte als prèviament inscrits i l’eixida en més onades de menys corredors i amb més diferència de temps, s’adoptaran mesures que tindran en compte la situació epidemiològica del moment i s’adaptaran sempre en funció de la normativa autonòmica vigent en sanitat. També es van estudiar la resta de mesures que s’adoptaran per a fer un esdeveniment segur i es començarà ja a treballar amb Sanitat en una regulació específica per als esdeveniments participatius com les carreres de marató i mitja marató. Es confia que la evolució positiva i l’elevat ritme de vacunació no obligue l’organització a exigir més requisits mèdics als participants. En qualsevol cas, s’anunciarà als corredors les mesures sanitàries o requisits amb temps suficient de les carreres de la Mitja Marató o Marató, fixades en el calendari per al 24 d’octubre i el 5 de desembre. Pilar Bernabé va valorar esta trobada de treball com “una reunió molt productiva” i va voler “agrair a la consellera de Sanitat l’esforç i el compromís amb esdeveniments tan importants com la Mitjà Marató i la Marató València. Treballarem amb la Conselleria de Sanitat en un protocol que garantisca la celebració dels dos esdeveniments amb plena seguretat per als corredors i també per a la ciutat i la ciutadania. I estic convençuda que podrem arribar a una magnífica celebració de les dos proves”.

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar