x

EDP te retorna la energia de la Marató València

23 juny, 2016

Després de sumar-se a l’estructura de patrocini de Marató València com la seua “energia oficial”, l’operador de gas i electricitat EDP ha engegat una promoció mitjançant la qual els corredors de la marató que siguen o es facen clients d’EDP, podran rebre 240 kWh d’origen 100% renovable, és a dir, 1 kWh de llum gratis per cada minut de carrera, quantitat equivalent a la gastada per ells mateixos per a la mitjana de minuts que s’empra a completar una prova de 42.195 metres.

Si ja eres client…

D’altra banda, EDP també vol premiar als seus actuals clients amb el sorteig de dorsals gratuïts. En total, se sortejaran 100 inscripcions, 50 per a la marató i altres 50 per a la 10K que se celebra paral·lelament el 20 de novembre. L’únic requisit és estar donat d’alta en el servei gratuït de facturació electrònica, o donar-se d’alta abans del pròxim 13 d’octubre.

Aquells interessats en aquesta opció podeu trobar tota la informació i les bases fent clic ací:

[vcr_button url=”http://www.edpenergia.es/es/maraton-valencia-trinidad-alfonso-edp-2017-cliente” background=”#000000″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Ja soc client[/vcr_button]

Si canvies ara el teu contracte…

Així mateix, EDP ofereix avantatges per als qui es donen d’alta en els seus serveis fins al pròxim 27 de novembre. En concret, els nous clients podran rebre el reemborsament de l’import del seu dorsal per a la Marató València, el qual es pot adquirir en la pàgina oficial de la Ciudad del Running.

Els detalls sobre aquesta altra acció estan disponibles fent clic ací:

[vcr_button url=”http://www.edpenergia.es/es/maraton-valencia-trinidad-alfonso-2017-no-clientes” background=”#EE162D” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Nou client[/vcr_button]

Amb tot, aquest referent del sector energètic facilita el camí cap a la Marató València Trinidad Alfonso EDP, la millor prova de la seua categoria segons la Real Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA) i l’única reconeguda amb l’Etiqueta d’Or de IAAF en tot el país.

Notícies relacionades