x

Brooks t’ha preparat un cap de setmana Run Happy en Expodeporte

12 novembre, 2015

La marca esportiva de la Marató València Trinidad Alfonso, Brooks Running, va ser una de les principals protagonistes de la Fira Expo Deporte València que se celebra els dies 13 i 14 de novembre. Brooks ha disposat un espectacular estand amb múltiples activitats relacionades amb el món de la carrera a peu i des de les quals vol transmetre el seu estil de vida Run Happy.

Una de les activitats més divertides i que per descomptat va a tenir enganxats als visitants d’Expo Deporte València a l’estand de Brooks és el circuit scalextric runner. Un divertit circuit que substitueix els cotxes per corredors i que serà accionat per l’energia més runner, les gambades. Una gran oportunitat per reptar als teus amics i passar una estoneta Run Happy.

Però no només a l’estand de Brooks està l’acció. La marca esportiva ha preparat l’home plàtan, qui estarà donant voltes per la fira. Només has de buscar-lo. Qui el trobe podrà participar en la meravellosa Roda de la Fortuna de Brooks amb regal segur per als participants. Una gran recompensa per trobar un plàtan, ¿no?

També, per experimentar sensacions de carrera, Brooks ha preparat la seua cinta de córrer que et transportarà als espais més significatius de la ciutat. Sentir maratonià abans del 15N i convida als teus acompanyants a que es facen una foto.

Finalment, Brooks també s’ha desplaçat fins a València el millor del seu mostrari. Les millors sabatilles del mercat, així com tèxtil running oficial de la Marató València. El millor de la millor marca esportiva, la de la Marató València Trinidad Alfonso. Run Happy.

Notícies relacionades