x

València es prepara per a la gran festa de la Marató i la 10k València Trinidad Alfonso

13 novembre, 2015

València afronta els últims dies abans de la seua gran cita atlètica de l’any, amb prop de 25.000 corredors competint este diumenge en el 35è Marató València i el 10K València Trinidad Alfonso, que se celebra de forma paral·lela compartint eixida i meta. Per això, la ciutat del running es prepara per viure de forma intensa tota l’activitat prèvia a aquesta gran cita internacional.

Una any més, l’organització convida a veïns, acompanyants i amants de l’esport a disfrutar de la carrera animant i augmentant l’ambient si no van a participar. Per a això, poden fer-ho al llarg de tot el recorregut, que tornarà a comptar amb 140 punts a animació. A més, es podrà seguir la prova en dues pantalles gegants a la plaça de l’Ajuntament i Plaça Porta de la Mar, sense necessitat d’estar a la zona de meta.

Tota la informació sobre les animacions, ací.
Tota la informació sobre el concurs de Running Faller, ací.

Un immens dispositiu en marxa

La SD Correcaminos ha treballat de valent al costat de l’Ajuntament de València i la Policia Local, la coordinació de tot el dispositiu de carrera, que any rere any va en augment, a la recerca de corroborar l’excel·lència de la prova des del seu primer quilòmetre recorregut i fins creuar la meta en la Ciutat de les Arts i les Ciències. Esta fita esportiva mobilitza més de 400 policies, i compta amb prop de 1200 voluntaris implicats durant els dies de l’esdeveniment. A més, tot l’operatiu d’equips de protecció civil i Creu roja, completen un ampli dispositiu de carrera, que fan que la prova estiga supervisada al mil·límetre. I també, que la ciutat es ressentisca el menys possible durant la seua celebració.

A través d’aquestos enllaços, pots consultar els temps d0ocupació de víes de la Marató i de 10k

Una ciutat bolcada amb les carreres

Es recomana l’ús del transport públic per assistir a les diferents zones per les quals transita la carrera, fent ús de la diferent informació que es llançarà des dels canals oficials de la prova i els serveis municipals pel que fa al tall de carrers depenent del tram de la prova i l’hora.

Tota la informació sobre transport públic, ací (EMT, Metro Valencia i Renfe)

Corrent, però també animant

La gran cita dels 42 quilòmetres ha posat en marxa enguany diferents iniciatives per a disfrutar de la prova a la ciutat. Així, la campanya València Shopping Run sobre els comerços del centre de la ciutat a l’ambient de la cursa amb diferents promocions, i els millors restaurants s’uneixen també per oferir un servei especial amb motiu de la Marató.

D’altra banda, la participació de la ciutadania també es pot manifestar en forma de fotografia. En este cas, el “Marató Fotogràfic de València” és un excepcional reclam de participació per als amants de la fotografia amateur, que poden trobar en qualsevol racó de la ciutat, la millor instantània possible.

I com no tot és córrer, la gastronomia també té la seua rellevància estos dies. Per atendre les necessitats específiques d’estos esportistes, la Fundació Trinidad Alfonso i Coca Cola han promogut una reeixida iniciativa amb els restaurants de la ciutat, encaminada a promoure la implicació dels hostalers i restauradors en aquest important esdeveniment, esta iniciativa neix sota el nom de “L’hostaleria amb la Marató“.

En aquesta edició molts restaurants s’han unit i oferiran als acompanyants la cuina habitual de cada establiment però, també, elaboraran plats adaptats a les necessitats nutricionals del corredor. La idea és compaginar sabor amb salut.

 

Descobreix la Campanya “Valencia Shopping Run
Descobreix i inscriu-te al “Marató Fotogràfic de València
Descobreix la campanya “L’hostalería amb la Marató
Descobreix la campanya “Gastrónoma

Informació per al Corredor

Tota la informació de la prova i activitats paral·leles es pot consultar a través del servei d’atenció al corredor al telèfon +34 963.940.200 o a la plataforma de missatgeria instantània de WhatsApp +34 672.114 201. A més, amb motiu de la prova, el servei estarà operatiu el divendres i dissabte 14, 10:00 a 20:30, i diumenge 15, de 7:30 a 15:00 hores.

Notícies relacionades