x

Ajuda’ns a estudiar la recuperació del maratonià amb aquestes proves mèdiques

7 juliol, 2016

La Universitat Jaume I, a través del Servei d’Esports i amb la col·laboració de Fundació Trinidad Alfonso, Hospitals Nisa i la SD Correcaminos, van a realitzar un projecte de recerca amb la intenció de millorar les capacitats dels esportistes des d’una faceta saludable.

I s’ha escollit la Marató València Trinidad Alfonso EDP com a prova idònia per a dur a terme la nostra recerca i tu ens pots ser de gran ajuda.

En els enllaços de baix trobaràs tota la informació i l’equip de recerca del Projecte CRS (Corre, Recupera, Repeteix, Sempre Saludable) per a saber què dades necessitarem i com procedirem a l’arreplegar-los.

A tots els corredors i corredores que siguen admesos en el projecte se us lliurarà un informe complet amb revisió mèdica, paràmetres físics, evolució del pes, etc… (valorat en uns 1.200€ per participant aproximadament) entre la bateria de proves a realitzar en Hospitals Nisa a València.

Si vols participar en el projecte i compleixes amb els requisits has d’inscriure’t emplenant el qüestionari en línia que trobes aquí sota.

[vcr_button url=”https://docs.google.com/forms/d/12Ayuxgb1u4ae2DmnDF2mnn0DQg2w3Lj8MGPI4U0NmWE/viewform” target=”blank” background=”#f39200″ color=”#120f0f” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: pencil-square-o” icon_color=”#1b1616″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Formulari de preinscripció [/vcr_button]

[vcr_box title=”Requisits per a participar en el Projecte CRS” style=”soft” radius=”0″]-Estar inscrit en la Marató València Trinidad Alfonso EDP 2016 i comprometre’s a presentar-se i dur a terme TOTES les proves mèdiques del projecte. Tenir entre 30 i 44 anys d’edat i una marca prevista d’acabar la marató de 3:00 a 4:00 hores en homes i entre 3.30 i 4.30 hores per a dones[/vcr_box]

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar