x

Ajuda’ns a estudiar la recuperació del maratonià amb aquestes proves mèdiques

7 juliol, 2016

La Universitat Jaume I, a través del Servei d’Esports i amb la col·laboració de Fundació Trinidad Alfonso, Hospitals Nisa i la SD Correcaminos, van a realitzar un projecte de recerca amb la intenció de millorar les capacitats dels esportistes des d’una faceta saludable.

I s’ha escollit la Marató València Trinidad Alfonso EDP com a prova idònia per a dur a terme la nostra recerca i tu ens pots ser de gran ajuda.

En els enllaços de baix trobaràs tota la informació i l’equip de recerca del Projecte CRS (Corre, Recupera, Repeteix, Sempre Saludable) per a saber què dades necessitarem i com procedirem a l’arreplegar-los.

A tots els corredors i corredores que siguen admesos en el projecte se us lliurarà un informe complet amb revisió mèdica, paràmetres físics, evolució del pes, etc… (valorat en uns 1.200€ per participant aproximadament) entre la bateria de proves a realitzar en Hospitals Nisa a València.

Si vols participar en el projecte i compleixes amb els requisits has d’inscriure’t emplenant el qüestionari en línia que trobes aquí sota.

[vcr_button url=”https://docs.google.com/forms/d/12Ayuxgb1u4ae2DmnDF2mnn0DQg2w3Lj8MGPI4U0NmWE/viewform” target=”blank” background=”#f39200″ color=”#120f0f” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: pencil-square-o” icon_color=”#1b1616″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Formulari de preinscripció [/vcr_button]

[vcr_box title=”Requisits per a participar en el Projecte CRS” style=”soft” radius=”0″]-Estar inscrit en la Marató València Trinidad Alfonso EDP 2016 i comprometre’s a presentar-se i dur a terme TOTES les proves mèdiques del projecte. Tenir entre 30 i 44 anys d’edat i una marca prevista d’acabar la marató de 3:00 a 4:00 hores en homes i entre 3.30 i 4.30 hores per a dones[/vcr_box]

Notícies relacionades