x

Run to Valencia busca protagonistes per a una nova edició

29 juny, 2016

Run to Valencia contarà les històries personals dels corredors de la Marató València Trinidad Alfonso EDP, organitzada per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València. Esta producció de Movistar+, que emetrà la carrera en directe el pròxim 20 de novembre, està buscant protagonistes per al seu programa per tercer any consecutiu i tu pots ser la següent història de la sèrie de referència dins del món del running.

Run to València és la millor opció per a tots els corredors que esperen ansiosos el 20 de novembre per recórrer els carrers de la Ciutat del Running. Si vols participar en el programa i, a més, obtindre de manera gratuïta un dorsal per a la prova valenciana de referència en la llarga distància, només has d’omplir el següent formulari. Tu pots ser un dels triats per a córrer en la primera marató d’Espanya amb la Road Race Gold Label de la IAAF i a més contar la teua història en el programa Run to València.

[vcr_button url=”http://www1.plus.es/concurso/?id=672248&_ga=1.184412326.1626711466.1467189123″ target=”blank” background=”#f39200″ color=”#000000″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Registration form Run to Valencia [/vcr_button]

Notícies relacionades

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, Ana Barceló, ha rebut els representants del Comité de Direcció de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP en una reunió de treball de cara a avançar en el protocol de seguretat de l’esdeveniment. A la reunió va assistir Pilar Bernabé, presidenta de la Fundació Esportiva Municipal i regidora d’Esports de l’Ajuntament de València; Juan Botella, gerent de la Sociedad Deportiva Correcaminos, i Juan Miguel Gómez, director de la Fundació Trinidad Alfonso, acompanyats del doctor Luis Cort, responsable mèdic de la Marató i la Mitja Marató. A més, van participar també en esta reunió de treball Josep Miquel Moya, director general de l’Esport de la Generalitat Valenciana, i Isaura Navarro, secretària autonòmica de Salut Pública. A més de la reducció considerable del cens de participants al 60 % respecte als prèviament inscrits i l’eixida en més onades de menys corredors i amb més diferència de temps, s’adoptaran mesures que tindran en compte la situació epidemiològica del moment i s’adaptaran sempre en funció de la normativa autonòmica vigent en sanitat. També es van estudiar la resta de mesures que s’adoptaran per a fer un esdeveniment segur i es començarà ja a treballar amb Sanitat en una regulació específica per als esdeveniments participatius com les carreres de marató i mitja marató. Es confia que la evolució positiva i l’elevat ritme de vacunació no obligue l’organització a exigir més requisits mèdics als participants. En qualsevol cas, s’anunciarà als corredors les mesures sanitàries o requisits amb temps suficient de les carreres de la Mitja Marató o Marató, fixades en el calendari per al 24 d’octubre i el 5 de desembre. Pilar Bernabé va valorar esta trobada de treball com “una reunió molt productiva” i va voler “agrair a la consellera de Sanitat l’esforç i el compromís amb esdeveniments tan importants com la Mitjà Marató i la Marató València. Treballarem amb la Conselleria de Sanitat en un protocol que garantisca la celebració dels dos esdeveniments amb plena seguretat per als corredors i també per a la ciutat i la ciutadania. I estic convençuda que podrem arribar a una magnífica celebració de les dos proves”.

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar