x

Els corredors de la Marató València sumaran els seus quilòmetres d’entrenament per una bona causa

2 agost, 2016

Més d’un milió de quilòmetres. Eixe és el repte que Marató València Fundació Trinidad Alfonso EDP, amb la comunitat de corredors Runator, llança a tots els participants de la prova. Aconseguir-ho pot marcar una notable diferència en la vida de molts jóvens: si s’arriba a eixa xifra, per cada participant que supere el repte la Fundació Trinidad Alfonso donarà un euro extra a l’entitat solidària de la carrera en l’edició de 2016, és a dir, a la Fundació d’Ajuda a Xiquets i Adolescents en Risc (ANAR).

 

Participar en esta iniciativa és tan senzill com registrar-se a través de la web de Runator, sincronitzar l’app o el rellotge que habitualment s’use per córrer i no oblidar-se d’ells en cap entrenament. Així, tots els quilòmetres recorreguts en l’entrenament per a la cita del pròxim 20 de novembre s’afegiran a un mateix comptador que, finalment, es traduirà en una ajuda per a ANAR si la suma dels participants arriba al milió de quilòmetres.

 

D’altra banda, els runners que col·laboren rebran un dorsal personalitzable que podran compartir en xarxes socials amb l’hashtag #RetoMaratonValencia per informar els coneguts dels seus avanços i animar-los a sumar-se a este repte solidari.

 

A més, els que registren un mínim de 500 quilòmetres d’entrenament i completen la Marató València el 20 de novembre rebran una inscripció preferencial en l’edició de 2017.

 

 

Què és Runator?

 

Runator és el punt de trobada per als runners. Una aplicació mòbil que et permet comparar, seguir i classificar al teu cercle de runners independentment de l’aplicació que ells utilitzen per córrer.

Runator importa automàticament les carreres de les aplicacions més utilitzades com Nike+, Runkeeper, Runtastic, Garmin o Polar, entre altres i crea un entorn social on poder seguir gent que coneixes o buscar runners amb els que compartisques característiques semblants o que córreguen en la teua mateixa ciutat. A més, es pot crear un perfil amb l’històric del runner i agregar la informació de diverses aplicacions usades, així es facilita el canvi d’una aplicació a un rellotge o a l’ús d’una aplicació distinta. Runator és “social running” perquè fa d’este esport quelcom social.

 

Gràcies a esta tecnologia es poden crear carreres i esdeveniments globals, i es pot participar en una mateixa carrera des de qualsevol part del món simplement amb una aplicació o rellotge de córrer.

Notícies relacionades