x

Aconseguix la teua fotografia i el teu diploma

25 octubre, 2016

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso ha tornat a reafirmar-se com a cita obligada en el calendari internacional de les carreres. Una posició reforçada per l’Etiqueta d’Or de la IAAF, la primera en sòl espanyol, i pels més de 11.768 corredors que han creuat la línia de meta.

En breu, www.marathon-photos.com t’oferirà la possibilitat de comprar la teua fotografia creuant la meta de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso i tindre-la en qualitat com un obsequi per al record.

A més, des d’este mateix servici web, podràs descarregar el teu diploma de finisher de manera gratuïta.

[vcr_button url=”https://www.marathon-photos.com/scripts/regist.py?event=Sports/CPUK/2016/Medio%20Maraton%20de%20Valencia” target=”blank” background=”#f39200″ color=”#000000″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#121413″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Accedir a Marathon Photos[/vcr_button]

 

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar