x

El Running Faller de la Mitja Marató coneix els seus guanyadors

28 octubre, 2016

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos, ha donat a conèixer els guanyadors de l’activitat Running Faller que es va celebrar amb el suport de Junta Central Fallera i que va estar emmarcada en les activitats paral·leles de la prova del passat 23 d’octubre. Multitud de comissions valencianes van eixir als carrers de la Ciutat del Running a animar a tots els participants que es van enfundar les sabatilles per a tractar de superar la distància dels 21.097,5 metres.

Fins a un total de 16 falles van estar repartides al llarg del recorregut donant ànims als més de 13.500 participants que van prendre l’eixida de la carrera . Entre elles van estar les comissions Espartero-Mestre Plasencia, Barri de Beteró, Universitat Politècnica, Riu Tajo-Cavite, JJ Dómine-Port, Alcàsser-Yátova, Pintor Pascual Capuz-Fontanars dels Alforins, Castelló-Sogorb, García Lorca-Olta, Luis Santángel-Matías Perelló, Xiva-Francisco de Pla i Avinguda de França-Alfred Toran i Olmos.

A més d’aquestes, les falles guanyadores dels diferents concursos van ser les següents:

MILLOR ANIMACIÓ:  San Vicente de Paul – Diputada Clara Campoamor

ANIMACIÓ MÉS NOMBROSA: Islas Canarias – Dama de Elche

ANIMACIÓ MÉS ORIGINAL: Plaza del Dr. Collado

MÉS MEMBRES COMISSIÓ INFANTIL: Duque de Gaeta – Pobla de Farnals

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar