x

11.695 euros solidaris de la Mitja Marató València per a AFAV

23 octubre, 2016

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos i amb la col·laboració de la Fundació Trinidad Alfonso, ha volgut reconéixer un any més l’esforç que cadascun dels participants fa en la prova i en tots els seus entrenaments per aconseguir superar els 21.097,5 metres de la carrera valenciana guardonada amb la Road Race Gold Label de la IAAF.

Per cada participant que ha creuat la línia de meta de la prova, la Fundació Trinidad Alfonso, el col·laborador principal de la prova, junt amb els organitzadors han decidit donar 1 € a l’entitat benèfica de la Mitja Marató, l’Associació de Familiars de malalts d’Alzheimer València. Des de Stephen Kosgei Kibet, guanyador de la prova, fins a Elisa Cruz García, l’última corredora que ha superat la línia de meta, cada runner s’ha sumat a un total de 11.768.

La prova entregarà tants euros a l’entitat solidària com a participants hagen completat la distància, a més de les aportacions solidàries de 3 € que han fet els corredors en les seues inscripcions.

El total de l’aportació solidària de la Mitja Marató València pels runners que han finalitzat la prova ascendix a 11.768 €.

D’esta manera, l’edició de 2016 torna a batre el rècord de participació, de finishers i, per tant, de l’euro solidari, que en 2015 va ser de 10.884 €.

1640-mmvta-0682

Notícies relacionades