x

10 raons per a córrer la Mitja Marató Valencia

20 agost, 2018

Ningú corre una mitja marató perquè sí. Hi ha milers de raons per a fer-ho. Nosaltres et donem estes 10 per a córrer la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP el pròxim 28 d’octubre a la ciutat del running.

10 motivos Medio Maratón Valencia

Circuit amb un rècord del món

València és una ciutat ràpida per a córrer, fet que ja va quedar demostrat la passada edició, quan Joyciline Jepkosgei va aconseguir el rècord del món en els 21.097,5 metres en categoria femenina gràcies a un temps d’1:04:05. És hora que córregues pel teu rècord a València.

10 motivos Medio Maraton Valencia_2

Millor mitja marató d’Espanya

Un any més, València pot presumir de tindre la millor mitja marató d’Espanya, segons els criteris de l’RFEA. Una qualitat que també confirma l’Etiqueta Or de la IAAF, distinció que la Mitja Marató Valencia va aconseguir per primera vegada al nostre país.

10 motivos Medio Maraton Valencia_3

Viatja a València i allotja’t amb múltiples avantatges

Córrer a la ciutat del running té molts avantatges, sobretot, per al corredor. Beneficia’t dels acords per a viatjar a la Mitja Marató amb avió (descomptes amb Iberia o KLM) o tren, i aprofita les millors ofertes per a allotjar-te amb avantatges extra per al corredor en www.welcometovalencia.com

10 motivos Medio Maraton Valencia_4

Tracte cuidat al corredor

No solament l’elit se sent cuidada a València, i és que els milers de corredors populars que ens acompanyen poden gaudir de molts serveis i atencions en carrera. Nombrosos punts d’avituallament, gels, servei de dutxes i guarda-roba.

10 motivos Medio Maraton Valencia_5

40 punts d’animació

Ja sabeu que no és el mateix córrer que córrer a València. Per això, una especial animació vos acompanyarà al llarg dels 21 quilòmetres per a fer el vostre viatge a meta molt més atractiu i emotiu. Una ciutat sencera bolcada.

10 motivos Medio Maraton Valencia_6

Packs d’inscripció

Si corres la Mitja Marató Valencia et quedaràs amb ganes de més…, per això podràs repetir aprofitant els packs d’inscripció amb descompte per a combinar la teua mitja marató amb la teua presència en la 10K Valencia o la Marató un mes més tard. Dos carreres millor que una.

10 motivos Medio Maraton Valencia_7

Bossa del corredor completa amb la teua inscripció

Una completa bossa del corredor amb més d’una dotzena de productes útils per a la teua participació i que, per descomptat, inclou la camiseta de cada edició i medalla de finisher perquè la teua arribada a meta tinga el millor record per sempre.

La teua fidelitat té premi, descompte per a repetir l’any 2019

Volem que gaudisques l’any 2018 i tornes l’any que ve. Per això, sempre premiem la fidelitat dels nostres corredors amb un descompte per a l’any següent. Repetir a València té premi per a tots els qui s’apunten.

10 motivos Medio Maraton Valencia_9

Un recorregut espectacular

Arrancar i finalitzar al costat de la Marina de València i el mar mediterrani, i recórrer les principals avingudes de la ciutat i el centre històric ben bé valen la pena per a gaudir al màxim del recorregut d’estos 21 quilòmetres a la ciutat del running.

10 motivos Medio Maraton Valencia_10

Et retornem els diners si et lesiones

Córrer beneficia la teua salut, i no volem en absolut que t’arrisques. Si per qualsevol motiu et lesiones i no pots participar en la prova, no volem que córregues riscos. Per això, et retornem el preu de la teua inscripció (presentant el corresponent informe mèdic).

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/va/mitja/inscripcions-mitja-marato/” target=”blank” background=”#F68D2E” color=”#000000″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: check” icon_color=”#181813″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Inscru-te ara![/vcr_button]

Notícies relacionades