x

La Mitja Marató bat el seu rècord d’inscrits i anuncia els últims dorsals per a 2018

1 octubre, 2018

La Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP continua batent rècords. La carrera ha registrat una nova fita de participació per al 2018, després de sobrepassar els 15.000 participants per a la mitja marató el 28 d’octubre, i superar així els 14.290 inscrits de l’any anterior.

Les excel·lents xifres de fidelitat de corredors nacionals, juntament amb un altre notable creixement dels inscrits estrangers, porten a l’organització de les proves, a càrrec de l’SD Correcaminos, a comunicar que es posen a la venda els últims dorsals per a participar en les edicions de 2018.

Medio Maraton Valencia

Amb més de 15.000 corredors ja inscrits a la Mitja Marató per a disfrutar del seu nou recorregut, l’organització de la primera mitja marató amb Etiqueta Or de la IAAF anuncia que té disponibles els últims 500 dorsals, i d’esta manera arribar a les xifres òptimes per a vetlar per la seguretat al corredor i la qualitat de tots els serveis que han caracteritzat els esdeveniments de Valencia Ciudad del Running.

Paco Borao, president de la Sociedad Deportiva Correcaminos i recentment reelegit màxim representant de l’AIMS, va voler recordar que “el fet de celebrar noves fites en la Marató i la Mitja Marató, i la felicitat que ens porta este nou registre d’inscrits dins del creixement dels últims anys, no ens ha de fer descuidar el que ens ha portat a comptar cada any amb la confiança de milers de corredors, i és la preocupació per la seguretat de tots els nostres participants i per assegurar l’elevat nivell de qualitat i tracte al corredor durant tota la seua experiència en l’esdeveniment”.

De cara a futures edicions, l’organització de la prova, de manera conjunta amb les forces d’ordre públic i autoritats, calibraran el creixement de corredors anualment, sempre tenint en compte estes premisses màximes de protecció i seguretat al participant de la Marató Valencia i la Mitja Marató Valencia, i promouran els canvis necessaris per a garantir de manera sostenible este creixement.

L’organització agraïx als corredors la confiança que estan depositant en estes carreres que fan de València, la Ciutat del Running.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/medio/inscripciones-medio-maraton/” target=”blank” background=”#eda214″ color=”#000000″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: hand-pointer-o” icon_color=”#11110f” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Últims dorsals ací![/vcr_button]

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar