x

La Mitja Marató bat el seu rècord d’inscrits i anuncia els últims dorsals per a 2018

1 octubre, 2018

La Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP continua batent rècords. La carrera ha registrat una nova fita de participació per al 2018, després de sobrepassar els 15.000 participants per a la mitja marató el 28 d’octubre, i superar així els 14.290 inscrits de l’any anterior.

Les excel·lents xifres de fidelitat de corredors nacionals, juntament amb un altre notable creixement dels inscrits estrangers, porten a l’organització de les proves, a càrrec de l’SD Correcaminos, a comunicar que es posen a la venda els últims dorsals per a participar en les edicions de 2018.

Medio Maraton Valencia

Amb més de 15.000 corredors ja inscrits a la Mitja Marató per a disfrutar del seu nou recorregut, l’organització de la primera mitja marató amb Etiqueta Or de la IAAF anuncia que té disponibles els últims 500 dorsals, i d’esta manera arribar a les xifres òptimes per a vetlar per la seguretat al corredor i la qualitat de tots els serveis que han caracteritzat els esdeveniments de Valencia Ciudad del Running.

Paco Borao, president de la Sociedad Deportiva Correcaminos i recentment reelegit màxim representant de l’AIMS, va voler recordar que “el fet de celebrar noves fites en la Marató i la Mitja Marató, i la felicitat que ens porta este nou registre d’inscrits dins del creixement dels últims anys, no ens ha de fer descuidar el que ens ha portat a comptar cada any amb la confiança de milers de corredors, i és la preocupació per la seguretat de tots els nostres participants i per assegurar l’elevat nivell de qualitat i tracte al corredor durant tota la seua experiència en l’esdeveniment”.

De cara a futures edicions, l’organització de la prova, de manera conjunta amb les forces d’ordre públic i autoritats, calibraran el creixement de corredors anualment, sempre tenint en compte estes premisses màximes de protecció i seguretat al participant de la Marató Valencia i la Mitja Marató Valencia, i promouran els canvis necessaris per a garantir de manera sostenible este creixement.

L’organització agraïx als corredors la confiança que estan depositant en estes carreres que fan de València, la Ciutat del Running.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/medio/inscripciones-medio-maraton/” target=”blank” background=”#eda214″ color=”#000000″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: hand-pointer-o” icon_color=”#11110f” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Últims dorsals ací![/vcr_button]

Notícies relacionades