x

10 raons per a córrer la 10K Valencia Trinidad Alfonso

14 febrer, 2018

Hi ha milers de raons per a córrer una 10K. Nosaltres et donem estes 10 per a córrer la 10K Valencia Trinidad Alfonso el pròxim 2 de desembre a la ciutat del running.

Motivos para correr el 10K Valencia

Eixida i meta úniques en el món

Escoltar el tret d’eixida i aconseguir arribar a la meta després de creuar una passarel·la sobre l’aigua a la Ciutat de les Arts i les Ciències només és possible en Valencia Ciudad del Running. El millor escenari del món t’espera el 2 de desembre de 2018 per a veure com aconsegueixes un nou repte.

Motivos para correr el 10K Valencia

Circuit pla, 28:43

Recorre els 10.000 metres a València pel centre de la ciutat en un circuit pla, ràpid i envoltat de nombrosos punts d’interés de la ciutat del Túria. El rècord de la prova el té Jaoudad Chemlal (28:43, 2017). Si vols fer millor marca personal el 2018, esta és la teua oportunitat!

Motivos para correr el 10K Valencia

Viatja a València i allotja’t amb múltiples avatatges

Corre a València i gaudix d’una gran ciutat. L’organització posa a la teua disposició descomptes en Iberia, Renfe i KLM perquè viatges a València al millor preu. També pots organitzar el teu viatge amb Welcome to Valencia i, a més de preocupar-te només de córrer, gaudir de grans avantatges: late check out, desplaçament a l’eixida, desdejuni del corredor, etc.

Motivos para correr el 10K Valencia

Et retornem els diners si et lesiones

Si et lesiones abans de la prova i ja estaves inscrit, no et preocupes, et retornem els diners de la inscripció. Només has de presentar el justificant mèdic tal com s’indica en el reglament.

Motivos para correr el 10K Valencia

Marató el mateix dia

L’oportunitat de compartir escenari, eixida i meta amb la millor marató d’Espanya només l’oferix la 10K Valencia Trinidad Alfonso. La ciutat del running t’acollirà amb el millor ambient possible perquè no solament córregues, sinó que gaudisques de cada un dels minuts d’esta inoblidable experiència.

Motivos para correr el 10K Valencia

Packs d’inscripció

Córrer en Valencia Ciudad del Running té premi. Si corres la 10K Valencia tens l’oportunitat de gaudir també de la Mitja Marató Valencia que se celebra dos mesos abans amb descompte. També pots, amb el pack de 10K i Marató Valencia, compartir l’experiència el 2 de desembre amb la millor companyia.

Motivos para correr el 10K Valencia

Expo Deporte Valencia

Els dos dies abans de la prova trobaràs el millor ambient running en Expo Deporte Valencia, la fira del corredor de la 10K Valencia Trinidad Alfonso EDP, que estarà situada a la Ciutat de les Arts i les Ciències i rebrà, juntament amb els visitants de la fira de la Marató Valencia, més de 60.000 corredors i acompanyants.

Motivos para correr el 10K Valencia

Més de 200.000 persones al carrer

El 2 de desembre de 2018, València viurà una gran festa. Més de 200.000 persones eixiran als carrers per a animar-te, donar-te suport i acompanyar-te fins a la meta a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Durant el recorregut també t’animaran nombrosos punts d’animació.

Motivos para correr el 10K Valencia

Completa bossa del corredor

En Expo Deporte Valencia arreplegaràs, juntament amb el dorsal de la 10K Valencia Trinidad Alfonso, una bossa del corredor en la qual trobaràs múltiples serveis i productes relacionats amb el running, com també la camiseta oficial de la 8a edició. A més, quan creues la meta rebràs la teua medalla finisher, també inclosa.

Motivos para correr el 10K Valencia

Tracte cuidat al corredor

En Valencia Ciudad del Running cuidem el corredor des del primer minut perquè gaudisques de l’experiència de la millor manera possible. Durant la prova disposaràs d’avituallaments, amplis serveis mèdics, voluntaris i punts d’informació que t’ajudaran a arribar a la meta. A més, et mantenim informat de totes les novetats durant tot l’any.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/va/10k/inscripcio-10k/” target=”blank” background=”#f6f629″ color=”#050605″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: arrow-right” icon_color=”#181813″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Inscriu-te ara[/vcr_button]

10K Valencia Trinidad Alfonso

Notícies relacionades