x

La 10K Valencia afig un nou box a l’eixida el pròxim 2 de desembre de 2018

19 abril, 2018

El pròxim 2 de desembre, la 10K Valencia Trinidad Alfonso, que compartirà eixida i meta amb la millor marató d’Espanya, afegirà un nou box o zona extra a l’eixida per a continuar millorant, ordenar els ritmes d’eixida i oferir més avantatges per al corredor popular.

Encara que en la prova continuarà havent-hi una única eixida a les 8:30 h, hi haurà huit boxs d’eixida, en lloc dels set actuals, ja que s’hi afegirà el box d’aquells que corren en un temps inferior a 37:00 minuts, per a atletes amb registres entre 34:01 i 36:59 o els seus equivalents en altres proves homologades. 

cajon-10k-valencia

Es tracta d’una novetat de la qual es beneficiaran entre 400 i 500 corredors. El nou box o zona de partida extra serà el sub 00:37 i suposa una millora de servei per als participants que corren a un ritme inferior a 3:45 per quilòmetre, que quedaran separats d’aquells que corren per damunt d’este temps, així com de la seguretat de la prova que té la meta a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

L’organització de la 10K Valencia Trinidad Alfonso continua treballant per a incorporar millores que beneficien el corredor de cara a la nova edició, que se celebrarà el pròxim 2 de desembre de 2018 en Valencia Ciudad del Running.

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar