x

La 10K Valencia afig un nou box a l’eixida el pròxim 2 de desembre de 2018

19 abril, 2018

El pròxim 2 de desembre, la 10K Valencia Trinidad Alfonso, que compartirà eixida i meta amb la millor marató d’Espanya, afegirà un nou box o zona extra a l’eixida per a continuar millorant, ordenar els ritmes d’eixida i oferir més avantatges per al corredor popular.

Encara que en la prova continuarà havent-hi una única eixida a les 8:30 h, hi haurà huit boxs d’eixida, en lloc dels set actuals, ja que s’hi afegirà el box d’aquells que corren en un temps inferior a 37:00 minuts, per a atletes amb registres entre 34:01 i 36:59 o els seus equivalents en altres proves homologades. 

cajon-10k-valencia

Es tracta d’una novetat de la qual es beneficiaran entre 400 i 500 corredors. El nou box o zona de partida extra serà el sub 00:37 i suposa una millora de servei per als participants que corren a un ritme inferior a 3:45 per quilòmetre, que quedaran separats d’aquells que corren per damunt d’este temps, així com de la seguretat de la prova que té la meta a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

L’organització de la 10K Valencia Trinidad Alfonso continua treballant per a incorporar millores que beneficien el corredor de cara a la nova edició, que se celebrarà el pròxim 2 de desembre de 2018 en Valencia Ciudad del Running.

Notícies relacionades