x

Welcome to València, la millor elecció per als teus plans en la Ciutat del Running

9 setembre, 2016

Comença el compte arrere per a les grans proves de València, la Ciutat del Running, és a dir, la Mitja Marató València Trinidad Alfonso i la Marató València Trinidad Alfonso EDP. Els corredors i els seus acompanyants ultimen ja els seus plans per gaudir al màxim de l’estada en esta ciutat mediterrània. És per això que Welcome to Valencia, la plataforma turística especialitzada en la capital valenciana, oferix una selecció d’allotjaments i de restaurants, així com les activitats d’oci més atractives destinades a gaudir per complet de la ciutat.

De fet, conéixer València mai havia sigut tan fàcil: els aficionats al running poden accedir amb només un clic a les millors experiències per aprofitar els dies previs a les grans carreres a peu de la ciutat, guardonades per la IAAF amb la Road Race Gold Label que les col·loquen en el selecte grup de carreres mundials amb segell d’excel·lència en les seues respectives distàncies.

Des d’excursions a enclavaments urbans tan emblemàtics com l’estadi de Mestalla, la Ciutat de les Arts i les Ciències, el centre històric o l’horta valenciana fins a propostes gastronòmiques com la degustació de l’orxata i els fartons típics valencians. La plataforma Welcome to Valencia posa a l’abast de tots els interessats la reserva dels millors plans perquè només hagen de preocupar-se d’arribar a la ciutat, gaudir i córrer.

A més, amb Welcome to Valencia és possible gestionar el desplaçament i l’estada en la Ciutat del Running, i així oblidar les preocupacions pròpies de viatjar. Tot això amb descomptes exclusius per gaudir de dos dels esdeveniments més multitudinaris de la capital. Sens dubte, una bona opció per a esprémer al màxim l’experiència de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso i de la Marató València Trinidad Alfonso EDP amb la seua 10K paral·lela.

Notícies relacionades