x

La inscripció femenina supera a la masculina per primera vegada en la història de la Volta a Peu

19 abril, 2017

La creixent incorporació de les dones a l’esport en general i a la carrera a peu en particular és un fet innegable. La 63ª edició de la Volta A Peu constitueix un bon exemple, ja que en ple compte enrere per a la seua celebració el diumenge 21 de maig, anticipa un cens femení superior al masculí per primera vegada en la seua història.

En cas de mantenir-se aquesta tendència fins al final, seria la primera vegada a València que una carrera popular d’aquestes dimensions, oberta a tots els gèneres, reuneix a més dones que homes.

En concret, més de la meitat de les inscripcions realitzades fins al moment, quan resta poc més d’un mes per a una nova cita amb la Volta A Peu, són dones, que ja representen un 51,25 % enfront del 48,75 % d’homes. Es tracta, per tant, d’unes xifres sense precedents en la carrera popular més antiga de la ciutat de València.

Aquest any, a més, l’organització de Volta A Peu, impulsada per la Societat Esportiva Correcaminos, ha volgut facilitar als seus participants el procés d’inscripció habilitant el servei de compra online, que romandrà obert fins al dimecres 17 de maig. Així mateix, es manté disponible l’opció presencial en les oficines de Caixa Popular i als centres d’El Corte Inglés de Pintor Sorolla, Avinguda de França i Nuevo Centro fins al dissabte 20 de maig.

Igual que en 2016, el dorsal per la Volta A Peu d’aquest any té un preu de 3 euros, dels quals un es destinarà a l’entitat solidària de la prova. I tots els inscrits rebran, com en edicions anteriors, la camiseta commemorativa del 2017, així com avituallament líquid després de travessar la meta.

Notícies relacionades