x

Viu Expo Deporte Valencia des de la teua casa

14 novembre, 2015

MARATÓN RADIO

Maratón Radio estarà present en Expo Deporte Valencia amb dos directes el cap de setmana. El primer d’ells el serà el divendres a les 17h i el segon directe el dissabte a les 13h des dels estudis del recinte situats en el Museu Príncep Felipe. Per aquests dos espais d’una hora cadascun desfilaran els protagonistes més destacats del cap de setmana.

El dia de la prova arribarà el plat fort, Maraton Radio serà l’única ràdio que emetrà en directe la 35ª edició de la Marató València Trinidad Alfonso. A les 8.30h començarà la prèvia de mitja hora per a les 9h explicar el que ocorre en carrera tant a la 10k com a la Marató. Dues motos al capdavant de carrera, retransmissió des de la cabina de línia de meta i presència en zona mixta donaran cobertura a la prova.

CORRIENDO VOY

Corriendo Voy portarà a les vostres cases tot el que ocórrega en la Marató València Trinidad Alfonso. El dissabte, des del set de televisió situat dins de Expo Deporte València, s’emetrà un programa d’entrevistes en directe amb diferents integrants de la Marató, organitzadors, managers, atletes d’elit, atletes populars, patrocinadors, etc.

El programa tindrà sessió de matí i de vesprada i es podrà seguir en directe en la web de la Marató de València (www.maratonvalencia.com) des de les 11 del matí i durant tot el dia del dissabte.

//

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar