x

Vithas Nisa formarà els voluntaris de la Marató i la Mitja Marató amb cursos de primers auxilis

30 abril, 2018

Les millors proves de Valencia Ciudad del Running comptaran amb el suport del Grup Vithas Nisa durant les pròximes tres edicions. La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP torna a vincular-se amb Vithas Nisa, i la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP s’unix a este acord que beneficiarà l’any 2018 tant els voluntaris com els corredors de la millor marató i mitja marató d’Espanya.

Vithas-Nisa formará a los voluntarios del Maratón y Medio Maratón

 

D’esta manera, Vithas Nisa tornarà a dur a terme la formació de centenars de voluntaris en cursos de reanimació cardiopulmonar i de primers auxilis, la qual cosa reforça l’acció de les proves celebrades en Valencia Ciudad del Running per la salut de tots els participants, que coordina el responsable mèdic de les dos cites, el Dr. Luis Cort.

A més de la formació als voluntaris d’ambdós proves, Vithas Nisa farà un desplegament de tècnics sanitaris al llarg dels millors recorreguts d’Espanya en 21K i 42K per a atendre les necessitats dels corredors.

Vithas-Nisa formará a los voluntarios del Maratón y Medio Maratón

Tant la Marató Valencia com la Mitja Marató Valencia treballen tot l’any perquè els corredors que participen en les seues proves ho facen en les millors condicions de salut possibles. El grup sanitari també s’ha compromés a sumar-se a esta iniciativa divulgant i promovent pràctiques saludables a través dels professionals de la Unitat de Salut Esportiva de l’Hospital Vithas Nisa 9 d’Octubre de València

[vcr_note note_color=”#f8b828″ text_color=”#040404″ radius=”5″]Sobre salut esportiva en Vithas Nisa

La Unitat de Salut Esportiva de l’Hospital Vithas Nisa 9 d’Octubre pretén satisfer totes les necessitats en matèria de salut que demanen els esportistes o aquelles persones que s’iniciaran en la pràctica d’exercici físic regular. És un servei integral, multidisciplinari i centrat en l’esportista. “Per este motiu tenim diferents professionals relacionats tant amb la salut de l’esportista com amb l’activitat física”, explica el Dr. Darío Sanmiguel, responsable de la unitat, cardiòleg i corredor d’ultradistància. “En la Unitat de Salut Esportiva de l’Hospital Vithas Nisa 9 d’Octubre fem un seguiment estret i continu a l’esportista i, a més, l’assessorem no solament per a resoldre o previndre problemes de salut, sinó també per a aprofundir en aspectes de millora del seu rendiment físic perquè puga aconseguir els objectius perseguits”. Cardiòlegs, fisioterapeutes, preparadors físics i nutricionistes conformen l’equip mèdic d’esta unitat, i compaginen en major o menor mesura la seua activitat professional amb l’esport.[/vcr_note]

Notícies relacionades