x

Cárnicas Serrano renova el seu compromís amb la Marató i la Mitja Marató Valencia fins a 2020

10 maig, 2018

La Mitja Marató Valencia i la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP van firmar ahir la renovació del patrocini amb la companyia valenciana Cárnicas Serrano, col·laboradora de la prova des dels seus inicis. La firma subscrita entre la Sociedad Deportiva Correcaminos, organitzadora de la prova juntament amb l’Ajuntament de València, i l’empresa d’alimentació prorroga el contracte de patrocini fins a l’any 2020.

serrano-maraton-valencia

Paral·lelament a este acord, i com és habitual les últimes edicions, Cárnicas Serrano serà l’encarregada de dirigir els grups d’entrenament d’estes proves, i així s’aprofita l’experiència i el coneixement dels seus entrenadors i corredors.

La gran novetat d’enguany és que s’estrenaran dos nous grups d’entrenament per a la Mitja Marató i la 10K, que se sumen als grups ja habituals per a preparar la Marató. D’esta manera, més de 500 atletes i corredors populars de Madrid, Barcelona i València es beneficiaran d’esta unió amb Cárnicas Serrano.

La inscripció per a estos grups d’entrenament serà gratuïta per a tots els corredors inscrits a les proves i el registre s’obrirà durant la segona quinzena de juny, encara que començaran al setembre amb grups a València, Madrid i Barcelona.

carnicas-serrano-medio-maraton-valencia

Notícies relacionades