x

Marató Valencia i Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP arrepleguen el seu guardó que les acredita com les millors carreres d’Espanya

7 abril, 2018

Les millors carreres d’Espanya. La Marató i Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP han arreplegat en la Gala de l’Atletisme Espanyol de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme els guardons que distingixen les dos proves de la ciutat del running com les millors carreres d’Espanya.

Els registres positius de les dos carreres, segons els reguisits i les valoracions de l’RFEA, van distingir les proves com la millor organització de 42K i 21K, premi que han rebut en la gala d’atletisme 2017 en les mans de Paco Borao, president d’SD Correcaminos i AIMS; i d’Elena Tejedor, directora de la Fundació Trinidad Alfonso.

Gala RFEA

[vcr_button url=”http://www.rfea.es/web/noticias/desarrollo.asp?codigo=10732#.WskaTdNubMJ” target=”blank” background=”#e63017″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: pencil-square” icon_color=”#f6f6f6″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Coneix la resta de premiats[/vcr_button]

 

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar