x

Valencia Triatló ja té dates per a 2015

23 abril, 2015

Després de reunir 3.500 triatletes en el seu cinqué aniversari, València Triatló regressa l’any 2015 disposada a defensar la seua proposta i la seua consolidada posició com la segona prova popular més multitudinària d’Espanya.

Una oportunitat única de gaudir d’un ambient únic on, durant 48 hores, es respira triatló pels quatre costats. A més, el circuit, totalment pla, segur i amb molt de públic, és una òptima opció per a debutar o per a fer una bona marca.

Viu el triatló… a València

Programat per al 5 i 6 de setembre, València Triatló prendrà de nou la Marina Reial Juan Carlos I amb una programació que inclou distàncies per a tot tipus d’esportistes. Així amb el lema “Viu el triatló”, la competició estarà disponible en distància Supersprint, Sprint i Olímpica (en les dos últimes es poden completar per relleus).

Més informació

Triatlón Valencia

 

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar