x

630 equips i 3.780 corredors participen en l’Ekiden València

27 abril, 2015

Les pistes d’atletisme de l’Estadi del Túria en el tram III del Jardí del Túria s’omplin este diumenge de l’esperit japonés de la marató per relleus Ekiden València. La segona edició d’esta nova i atractiva prova reunirà 630 equips per a completar en equips de sis relleus la distància de 42.195 metres.
Ekiden-0014_1

El cor de la prova tornarà a ser el tartà de l’Estadi del Túria, que llançarà el començament de cada relleu i l’entrega de la cinta o ‘tasuki’ que els 3.780 corredors s’han d’entregar en cada relleu per a completar la mítica distància de la Marató en una sèrie de traçats homologats al llarg del Jardí del Túria.

Augmenta la presència femenina

En la seua segona edició, Ekiden València ha crescut en participació; així, suma més equips participants i, sobretot, augmenta la presència femenina. I és que més del 50% dels equips són mixtos (amb almenys dos dones en l’equip) i quasi el 20% dels equips inscrits són completament femenins, amb la qual cosa quasi en el 70% dels grups participants hi ha alguna corredora en les seues files.

La prova, a més d’incloure classificacions específiques per a les tres distàncies existents de 5.000, 10.000 i 7.195 metres, habilita una classificació per a mesurar els millors equips masculins, femenins i mixtos.

 

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar